MERCURY Verado PRO 250 L/XL

Data

  • Tillverkare: MERCURY
  • Modell: Verado PRO 250 L/XL
  • Båttyp: Fyrtakt
  • Årsmodeller: 2016 -

Om MERCURY Verado PRO 250 L/XL

Prestanda i professionell kvalitet. Förädlad körupplevelse.

Högpresterande Pro FourStroke. Den ultimata kombinationen av kraft och uppförande.

Kraft.

Den direkta kraften från ett laddluftkylt kompressormatadt system ger en kolossal starthastighet, en ojämförbar mellannivåskraft och en utmärkt topphastighet.

Effektiv.

Verado och Pro FourStroke-utombordare levererar bästa bränsleekonomin i klassen.

DTS Fotgas.

Tryck bara på en knapp för att växla gasreglage mellan Smartcraft® Digital Throttle & Shift®(DTS), fotpedal och panelkontroll. Det låter bassbåtsförare att ha båda händerna på ratten under höghastighetskörningar, och behålla bekvämligheten med gasspaken vid förtöjning eller lastning.

Körupplevelse.

SmartCraft Digital Throttle & Shift ger en smidig, direkt, förutsägbar och tyst växling såväl som en ultraresponsiv gaskontroll, medan precis servostyrning (standard i alla sexcylindriga modeller) ger exakt styrning utan oönskade vridmoment.

Mercurys ”skuggteknologi” eliminerar krångel med att brottas med flera motorer när du kör med trippla eller fyrdubbla utombordare. Skuggläget kontrollerar upp till fyra motorer med endast två spakar från upp till två styrplatser.

Design av världsklass.

Vår långbultskonstruktion förankrar motorblocket och topplocket i fundamentet och eliminerar effekter från expansion och kontraktion. En exklusiv oljekylare bibehåller optimal oljetemperatur för att förlänga motorns livslängd.

Dessutom är Verados ventilmekanism underhållsfri under hela motorns livstid.

Mjukast, tystast.

Den balanserade raka sexcylindriga motorn och vår Advanced Mid Section (AMS) med utkantsmontering eliminerar nästan helt vibrationer i båten. Perfekt för att smyga fram till fisken eller för körning i marschfart på lyxiga pontoner.

Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor
Normalt skick
Under normalt skick, kan kräva reparation
Ej körbart skick

Ägarnas kommentarer

Mer information om motor:

Ägarnas egna bilder