TIDÖ-LINDÖ MARIN AB

Företag

Om TIDÖ-LINDÖ MARIN AB

Vi har många års erfarenhet av marinbranchen och jobbar med flertal stora leverantörer av både båtar och motorer. Vi kan med stor säkerhet säga att vi har motorbåten för dig.

Det viktigaste för oss är att du har en bra upplevelse till sjöss!


Vi säljer båtar från Uttern, Silver, Linder, Flipper, Bella, HR, Micore och Sandström. Motorer från Mercury och Honda. Båttrailers och båtvagnar från TK-trailer. Komplett verkstad samt reservdels och tillbehörs försäljning. Auktorisread verkstad för Honda och Mercury.

Marinan startades 1983 av bröderna Per och Mats Tengström och har sedan dess drivits av bröderna. Därmed är vi en av de allra äldsta i branshen, i mälar regionen. Idag är vi största återförsäljare inom båtar och motorer i Västerås. 2019 fick Tidö-Lindö Marin ny regi av Peter Hallgren och Pelle Söderqvist.

Firman har vuxit sakta och säkert och står på stabil grund, och har erhållit högsta kreditvärdighet enligt UC-risk, en trygghet för dig som kund.

Vi kan också skryta om att vi har Sveriges trognaste kunder.

Förutom båtförsäljning, service och reparations verkstad hyr vi ut ett 150 tal båtplatser i den egna båthamnen.

Uttern båtar och Mercury utombordare har vi sålt sedan begynnelsen 1983.

Under 2008 fick vi Brunswicks pris för bästa Uttern handlare i Sverige ett pris som vi tidigare fått för bästa service verkstad i Sverige under åren 1993 och 1998. 

Och under2009 blev vi även tilldelade bästa Silver handlare för året av Brunswick Marine in Sweden.                            

Produkter och tjänster
  • Försäljning motorbåtar
  • Försäljning motorer
  • Försäljning begagnat
  • Förmedlar begagnat
  • Reservdelsförsäljning
  • Serviceverkstad

Peter Hallgren
Peter Hallgren
Säljare

Plats


Annonser

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.