AQUADOR 26 DC

Daycruiser

Data

  • Tillverkare AQUADOR
  • Modell 26 DC
  • Båttyp Daycruiser
  • Årsmodeller 1999 - 2019
  • Längd (m) 8,25
  • Bredd (m) 3,05
  • Vikt (kg) 3500
  • Rek motor (hk) 300 - 370

Om AQUADOR 26 DC

Inga kompromisser!

Livet är fullt av kompromisser. Aquador 26 DC handlar om att lämna dessa bakom sig. Redan på avstånd kan du ana att de som utvecklat den här båten har en kompromisslös syn på hur en båt av det här slaget ska vara. Det blir uppenbart genom den maffiga bredden, eleganta linjeföringen och den självmedvetna utstrålningen. Perfektion är, och har alltid varit, den främsta motivationen när Aquador bygger båtar. Fabriken använder teknik och erfarenhet för att förnya och förfina, för att skjuta möjligheternas gräns framför sig när det handlar om sofistikerad och samtidigt funktionell lyx.Smart planlösning!

Aquador 26 DC har genomgående en angenäm planlösning med väl tilltagna ytor så att familjen och alla vänner kan trivas ombord. Den suveräna aktersoffan, som också kan användas som dubbelkoj eller härlig solbädd varma sommardagar, blir båtens medelpunkt. Här sitter man bekvämt sex personer runt bordet och väntar på det som tillagas i det inventiösa pentryt mittemot. Keramisk häll, stort kylskåp, bra avställnigsytor är självklarheter i denna smått förföriska miljö! Det är lätt att ta sig ut på den generösa badplattformen, genom dörren i akterspegeln. Härifrån dyker man gärna i, eller så sitter man bara med fötterna och plaskar i vattnet, så nöjd att man valt rätt båt!

Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Hitta en återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Passande tillbehör

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.