ANYTEC 960 CAB

Kabinbåt

Data

  • Tillverkare ANYTEC
  • Modell 960 CAB
  • Båttyp Kabinbåt
  • Längd (m) 9,60
  • Bredd (m) 3,57
  • Vikt (kg) 4800

Om ANYTEC 960 CAB

DESIGN OCH FUNKTION

960 CAB är med sitt vassa skrov och sin moderna överbyggnad en av de häftigaste båtarna i Anytec-familjen. Med sina grymma sjöegenskaper lämpar sig 960 CAB väl för snabba och säkra båtresor. Hyttens avrundning ger också båten en modern och tidlös design samtidigt som den minskar blänk och vattenstänk.

Oavsett om du väljer två motorer med 330 hästkrafter vardera eller ett singelmontage med en motor på 400 hästkrafter får du en båt med kraft som räcker och blir över. Den väl tilltagna fendern som täckts i tålig UV-beständig PVC-duk skyddar mot vattenstänk samtidigt som den gör mycket för båtens utseende och karaktär. Vi är väl medvetna om att alla våra kunder är unika, därför anpassar vi gärna båten efter dina önskemål. 960 CAB levereras både med och utan flybridge. Du kan också välja att få båten omålad.

Den grymma exteriören kombineras med hög invändig komfort. Båtens hytt ger utrymme för en stor och rymlig koj för övernattning och toalett. I hytten finner du två bekväma och fjädrande stolar med ställbara stativ som låter dig färdas över vattnet utan att studsa omkring.


Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Hitta en återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Övriga återförsäljare

  • Börjessons ATV AB ALINGSÅS

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.