ANYTEC 622 SP

Styrpulpet

Data

  • Tillverkare ANYTEC
  • Modell 622 SP
  • Båttyp Styrpulpet
  • Längd (m) 6,28
  • Bredd (m) 2,20
  • Vikt (kg) 720
  • Max personer (st) 6
  • Rek motor (hk) 90 - 150

Om ANYTEC 622 SP

MÅNGSIDIG KÖRGLÄDJE

Anytec 622 SP levererar koncentrerad körglädje i ett smidigt format - med en imponerande avvägning mellan prestanda och storlek. När du behöver en mångsidig båt som presterar i alla lägen kan du lita på att 622-serien levererar.

Stor nog för hela familjens äventyr. Kraftfull nog för minnesvärda utflykter med kompisgänget. Byggd för att alltid prestera över dina förväntningar i alla vatten. 622-serien är vår mest allsidiga båt.

Anytec 622 SP har snabbt blivit skärgårdens tuffing för den som söker en båt för familjen, fritid och fiske eller behöver en båt i tjänsten. Skrovets utformning med ett vasst förskepp till ca 20 grader i aktern ger sjö egenskaper utöver det vanliga. Med rätt trimmad båt och gångläge så åker alla i båten torrt, tyst och med stor komfort. Hela båten är välplanerad för bästa funktion, prestanda och ekonomi. Konstruktionen bygger på tvärsgående spant och längsgående profiler som ger många små ytor som skall ta upp vattnets krafter, under durken så ligger det flytkraft. Fribord och botten har marinaluminium som är 4mm tjock. Botten har helsvetsade steglister. Räcken och targabåge tillverkade av 40 mm aluminiumrör. Helsvetsade pollare. Rekommenderad motorstyrka 90-150 hk. Styrpulpet med limmade och härdade glasrutor, justerbart fotstöd, två kraftiga justerbara stolar monterade på dämpande stativ. Framdelen på stolen kan vikas upp vilket bidrar till bra stående körställning. Framför pulpeten så har vi sittplatser och stor stuv, grabbräcken monterat på både pulpetens rörbåge och sittytan framför. Stuvutrymmen hittar vi i motorbrunn, soffan, framför pulpet och i fören. Under relingen på insida fribord har vi fler stuvöjligheter. Lanternor är skyddade för bryggor mm. Klass tre ögla monterad på reling för enkel låsning. Samtliga utrymmen på båten är ventilerade enligt gällande krav. Durken är självlänsande. Kraftig relingslist i gummi.


Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Passande tillbehör


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Hitta en återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Övriga återförsäljare

  • Börjessons ATV AB ALINGSÅS

Passande tillbehör

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.