ANYTEC 530 SP

Styrpulpet

Data

  • Tillverkare ANYTEC
  • Modell 530 SP
  • Båttyp Styrpulpet
  • Längd (m) 5,27
  • Bredd (m) 2,10
  • Djup (m) 0,47
  • Vikt (kg) 670
  • Max personer (st) 5
  • Rek motor (hk) 60 - 115

Om ANYTEC 530 SP

NÄR DU ÄR REDO FÖR NÄSTA STEG

Anytec 530 SP erbjuder en kombination av körglädje och hantverksmässig kvalitet som är svår att hitta på marknaden idag. Hemligheten ligger under ytan, inbäddad i båtens konstruktion. Alla Anytec-båtar byggs på ett sätt som vanligtvis reserveras för betydligt större fartyg, med längsgående profiler och tvärgående spant som ger båten en styvhet och styrka som aldrig sviker.

Med sina nära sex meter och upp till 115 hästkrafter på akterspegeln är 530-serien stor och kraftfull nog att leverera i alla miljöer och situationer. Ombord finns gott om plats, med bra komfort för alla och era smarta stuvutrymmen. Körglädjen finns alltid där, särskilt med de lite större motoralternativen. Provkör själv och upplev skillnaden.

Anytec 530 SP är vidareutvecklad från 522:an. För den den som söker en mindre båt med stora egenskaper vid alla typer av väder, under hela året. Uppbyggnad av båten, tvärgående spant med längsgående profiler ger båten styvhet och styrka. Invändig durk i aluminium med mönster. Botten utvändigt har helsvetsade och längsgående steglister. Fribord och botten tillverkar vi i 4 mm marinaluminium, soffor och styrpulpet i 3mm. Räcken och bågar i 32 mm aluminiumrör. Kraftig relingslist i gummi.

Styrpulpeten är framflyttad och har limmade rutor i härdat glas, 530 SP har fått två stolar och Anytecs targabåge, framför pulpeten finns ett stort stuvutrymme som även fungerar som sittplatser, grabbräcken monterat för både förare och passagerare, fotstödet kan justeras efter benlängd för bästa komfort. Stor aktersoffa som fungerar som stuv, övriga möjliga stuvutrymmen är i fören och fribordens insidor. Klass 3 öglan är monterad på reling för enkel låsning av båt.

Med sjöegenskaper som våra större båtar vill vi påstå att Anytec 530 SP är tuffast och i sin klass. Även när vågorna växer så åker man torrt, säkert och tyst.

Båten är utrustad med hydraulstyrning som standard, motorstyrka rekommenderas från 60 hk till 115 hk. Båten har en fast bränsletank. Tack vare båtens helhet så ger den en ekonomisk körning i alla register.


Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Hitta en återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Övriga återförsäljare

  • Börjessons ATV AB ALINGSÅS

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.