OCKELBO B21 CAB

Data

  • Tillverkare: OCKELBO
  • Modell: B21 CAB
  • Båttyp: Styrpulpet
  • Årsmodeller: 2018
  • Längd (m):6,46
  • Bredd (m):2,23
  • Vikt (kg):994
  • Max personer (st):6
  • Rek motor(hk): 150

Om OCKELBO B21 CAB

Nya Ockelbo B21 CAB levererar lika delar känsla och förnuft. En stadig båt, lika pålitlig som trivsam - väl anpassad för ett händelserikt liv i skandinaviska vatten.. Den tar dig från A till Ö utan att krångla till det i onödan. Lika älskad av familjen som uppskattad av vännerna, lika respekterad av erfarna båtmänniskor som beundrad av de nyligen båtfrälsta. 

Skrovet ärver ett flertal egenskaper som gjort den legendariska B16 och den omåttligt populära B18 till sådana favoriter bland svenska båtägare. Med sin beprövade skrovform ligger båten stabilt i vattnet och erbjuder en följsamhet som uppskattas av såväl nya som erfarna båtförare. Även med sidvind och större vågor i innerskärgården ger Ockelbo B21 CAB dig en körupplevelse som är trygg, snabb och stabil.

Ockelbo B21 CAB erbjuder en rejält tilltagen och luftig hytt som är både ljud- och värmeisolerad. Dubbla takluckor och ordentliga panorama-fönster ger god sikt i 360 grader. Här finns gott om plats för upp till sex passagerare och ett flertal smarta stuvutrymmen. Förare och navigatör färdas bekvämt i fjäderdämpade stolar och övriga passagerare färdas bekvämt på båtens soffor. För dig som vill förlänga säsongen till långt in på vintern så finns också möjlighet att montera en värmare från populära Webasto.

Både framför och bakom hytten hittar vi öppna, sociala ytor. På fördäcket finns möjlighet till montage av sittboxar i samma stil som hos B18DC. Även i aktern finns gott om plats och två soffor.

Ockelbo B21 CAB färdas tryggt över vattnet och erbjuder snabba transporter i skärgården oavsett årstid. Nytt för i år är vår öppna akterspegel som på Ockelbo B21 CAB kan bestyckas med upp till 150 hästkrafter. Körglädjen finns definitivt alltid där, särskilt med de lite större motoralternativen som levererar hastigheter över 40 knop.

Välkommen till ett enklare båtliv. Välkommen till en längre båtsäsong.

Provkör Ockelbo B21 CAB hos din närmaste återförsäljare och upplev skillnaden

Standardutrustning
- Garmin ekolod 
- Trimplan
- M400 skrovskydd
- 12 V uttag + 3 USB uttag    
- Fotstöd x 2
- Dynor aktersoffa
- Garmin plotter 722XS
- LED belysning kabin
- Taklucka x 2
- Badplattformar + stege
- Brandsläckare
- Securmark
- Manuell och aut. länspump

Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor
Normalt skick
Under normalt skick, kan kräva reparation
Ej körbart skick

Ägarnas kommentarer

Ägarnas egna bilder

Mer information

Läs mer här