Försäkringskador

Ring!

  • Stockholm
  • Plastarbeten

Om

Wasa Yachts har sedan länge försäkringsbolagens och deras kunders förtroende att reparera haveri- och grundstötningsskador av alla de slag.

Vi kan klara även mycket omfattande skador. Där båtarna i de närmaste varit totalförstörda. Det finns många exempel. Några är;

Byggt nytt förskepp på en Wasa 38 efter att den rammat en annan båt och bärgats från 90 meters djup.
Tillverkat och monterat del av skrovsida med storleken 1,5 gånger 4,0 meter. Återställt nästan hela babords inredning. Vad hade hänt? Jo, en ångbåt hade inte koll på fram och back.
Bägge dessa båtar seglar idag som om inget har hänt.

Grundstötningar med sprickor i innerline och kölkbalkar är vi också vana att reparera, detta kräver kunskap som inte alla har och vi har flera gånger fått åtgärda tidigare dåligt lagade skador. Vi har lång erfarenhet av laminering, gelcoat- och plastskador. Vi har många gånger fått höra ”det syns ju inte att den är lagad!”. Vår laminering och finish expert har över 30 års erfarenhet av denna typ av arbeten.

Självklart klarar vi av och utför gärna mindre reparationer.

Om Du råkar ut för en skada. Ring oss, så lovar vi att försöka hjälpa till så fort vi kan.


Plats

en karta över Sverige och grannländer


Fler annonser från WASA YACHTS

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.