Båtförmedling

Ring!

  • Stockholm
  • Övrigt

Om

På Börjesson Båt brinner vi alla för samma sak - båtliv och skärgård. Vårt mål är att erbjuda ett okomplicerat och bekvämt båtägande för våra kunder.

Vi säljer och förmedlar nyare begagnade båtar av hög kvalitet och vi erbjuder alla de kringtjänster som gör ditt båtliv både tryggt och enkelt. Rådgivning, finansiering, försäkring, service, vinterförvaring och förarutbildning, allt kan du få genom oss. När du t ex väljer vinterförvaring hos oss, lämnar du bara båten vid bryggan på hösten och hämtar den på samma plats på våren, rustad och klar för sommarens färder. Bekvämare blir det inte.

För att kunna erbjuda hela kjedjan av mervärden samverkar vi i ett nätverk av partners som uppfyller våra högt ställda krav på kvallitet, ordning och reda.

Gentemot våra kunder tar vi självfallet hela ansvaret.

Varmt välkommen till oss på Börjesson Båt, vårt mål är att hjälpa dig till en trygg och givande båtaffär, vare sig du vill köpa, sälja eller byta båt.

Plats

en karta över Sverige och grannländer


Fler annonser från Nimbus Saltsjö-Duvnäs

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.