Auktoriserad service

Ring!

  • Skåne
  • Motorarbeten

Om

Vi erbjuder auktoriserad service och reparationer på Volvo Penta, Mercruiser, Yanmar, Mercury, Mariner, Suzuki och Vetus. För alla Er som har en motor med garanti från tillverkaren är det viktigt att den får en årlig service av en auktoriserad verkstad. Vi har dessutom reservdelar till alla dessa märken och de flesta vanligaste servicedelarna på eget lager för omedelbar leverans. 

Efter över 30 år i branchen har vi skaffat oss ett unikt kunnande på marinmotorer som hela tiden hålls uppdaterat via årligen återkommande servicekurser. Vi har investerat i avancerad diagnosutrustning som dagens motorer i mkt hög grad kräver för att utläsa historik och ev. fel. Vi har välutrustade servicebilar som gör att vi kan serva och reparera båtar och motorer över hela Skåne. På vår hemsida www.jfmarin.com finner ni mer information om priser och våra tjänster annars är det bara att slå oss en signal på 040-154950 och välja service så kan någon av våra duktiga tekniker besvara ev. frågor.

Välkomna!

Plats

en karta över Sverige och grannländer


Fler annonser från JF MARIN

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.