Vill du sälja din båt? Vi hjälper dig!

Ring!

  • Stockholm
  • Förmedling begagnat

Om

Marindepån Nacka bedriver förmedling av begagnade båtar och säljer varje år ett stort antal båtar i olika storlekar och utföranden. Vår försäljningsbrygga befinner sig endast 20 minuter bort från Stockholm city vilket gör oss till en av de mest centrala båtmäklarna i Stockholm.

Vi är en modern båtmäklare som lägger lika stor vikt vid digital annonsering av din båt som fysiskt. Vårt breda kundregister och välbesökta hemsida ger din båt goda förutsättningar att bli såld inom en kort tid och till ett bra pris.

Några fördelar som finns med att låta oss förmedla din båt:

- Vid en förmedling ingår en komplett hantering av din båt när det gäller försäljning. Vi annonserar båten på våra plattformar som bland annat sökbåt.se, blocket.se, Marindepån.se och vi annonserar den även på vår brygga som har stor exponering.

- Vi sköter all kommunikation med eventuella spekulanter och håller en aktiv dialog med dessa. Vi ombesörjer även visning av din båt och eventuella provkörningar.

- Vi gör en varudeklaration på båten för att köparen ska känna sig trygg med objektet som de köper och vi lämnar även garantier på båten.

- Vi har möjlighet att lämna 1 års garanti på din båt .

- Vi kan hjälpa till med att ta fram finansiering och försäkring genom våra samarbetspartners.

- Vi gör även en digital visning av din båt i form av en film som visas i samband med våra annonser för att underlätta för bland annat distansköp.

- Vi gör en invändig och utvändig tvätt av båten innan försäljning.

- Vi kan ombesörja hämtning av din båt via vattnet inom Stockholm.

 


Båtens placering

Plats: Stockholm

Kommun: Nacka

Plats

en karta över Sverige och grannländer


Fler annonser från MARINDEPÅN NACKA

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.