Kampanjpris Brenderup Båttrailer 221500B

46 900:-

  • Älvsborg
  • Trailer-båtvagn
  • Fabriksny - övrigt

Beskrivning

Välkommen till Fritzéns Maskin i Mellerud! Hos oss hittar du båttrailers och båtupptagningsvagnar från Brenderup. Kontakta oss för aktuell lagerstatus.

Vi erbjuder kampanjpris på 221500B från Brenderup!
Bromsad trailer för båtar upp till 22 fot. Utrustad med V-format, svetsat och förstärkt chassi och väldigt goda köregenskaper. Tippbar förstärkt bakre vagga och justerbara dubbla sidorullar i hög kvalitet för enkel anpassning till din båt. Varmgalvaniserat chassi för lång hållbarhet. Elen är helt skyddad i båttrailerns chassi. Vattentäta hjullager förlänger livstiden. Justerbart vinschtorn. Enkel avtagbar ljusramp med quick-release-fästen för smidig av- och pålastning. Båttrailern på bilden kan vara extrautrustad.

> Förstärkt kölrullsvagga
> Förstärkta kölrullar
> Justerbara dubbla sidorullar fram och bak

Alltid när du köper ett släp från Brenderup:
> Tre års garanti.
> Brett utbud av tillbehör.
> Stort reservdelssortiment.

TEKNISK INFORMATION
221500B
Totalvikt (kg): 1500
Maxlast (kg): 1100
Max båtlängd (m): 6,6
Broms: Ja
Mer information om trailern:
https://www.brenderup.com/sv/se/slapvagnar/battrailer/bromsade-battrailers/221
500b/311989/
Med över 80 års erfarenhet av att tillverka och sälja släpvagnar och båttrailers kan Brenderup sin sak. Det finns inga genvägar. Brenderup är ett av Sveriges största släpvagnsmärke och en del av Brenderup Group, som i sin tur är Sveriges största släpvagnstillverkare. Och storleken har faktiskt betydelse. Den garanterar en hög kvalitet, trygg service och tillgång till reservdelar. Det kan ju vara skönt att veta innan man drar iväg.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och slutförsäljning.Brenderup 221500B https://www.brenderup.com/sv/se/slapvagnar/battrailer/bromsade-battrailers/221500b/311989/

Plats

en karta över Sverige och grannländer


Fler annonser från FRITZÉNS MASKIN AB

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.