Kampanj Brenderup Upptagningsvagn 4,8m

10 900:-

  • Älvsborg
  • Trailer-båtvagn
  • Fabriksny - utställning

Beskrivning

Välkommen till Fritzéns Maskin i Mellerud! Hos oss hittar du båttrailers och båtupptagningsvagnar från Brenderup. Kontakta oss för aktuell lagerstatus.

Vi erbjuder kampanjpris på ST160500 X från Brenderup!
ST160500 X är en båtupptagningsvagn för mindre båtar upp till 16 fot, X-line-kvalitetsrullar med låg inverkan på båtens skrov. Justerbara kölrullar och sidorullar för enkel anpassning till din båt. Varmgalvaniserat chassi för lång hållbarhet. Helskyddad vinsch och vinschtorn som är enkelt att justera, vinschtornet är även utrustat med en extra säkerhetsvajer för användning vid transport. Båttrailern på bilden kan vara extrautrustad.

> Vinsch och vinschtorn
> Varmgalvaniserat chassi
> Multijusterbara X-line-sidorullar

Alltid när du köper ett släp från Brenderup:
> Tre års garanti.
> Brett utbud av tillbehör.
> Stort reservdelssortiment.

TEKNISK INFORMATION
ST160500 X
Totalvikt (kg): 580
Maxlast (kg): 500
Max båtlängd (m): 4,8
Mer information om trailern:
https://www.brenderup.com/sv/se/slapvagnar/battrailer/batupptagningsvagnar/st1Med över 80 års erfarenhet av att tillverka och sälja släpvagnar och båttrailers kan Brenderup sin sak. Det finns inga genvägar. Brenderup är ett av Sveriges största släpvagnsmärke och en del av Brenderup Group, som i sin tur är Sveriges största släpvagnstillverkare. Och storleken har faktiskt betydelse. Den garanterar en hög kvalitet, trygg service och tillgång till reservdelar. Det kan ju vara skönt att veta innan man drar iväg.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och slutförsäljning.Brenderup ST160500 X https://www.brenderup.com/sv/se/slapvagnar/battrailer/batupptagningsvagnar/st160500-x/306490/

Plats

en karta över Sverige och grannländer


Fler annonser från FRITZÉNS MASKIN AB

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.