Fogelsta 180750UBL - 80km/h

21 900:-

  • Östergötland
  • Trailer-båtvagn
  • Fabriksny - övrigt

Beskrivning

Obromsade trailer för båtar upp till 18 fot (5,5 meter) med tippbar bakre vagga och justerbara sidorullar i hög kvalitet för enkel anpassning till din båt. Varmgalvaniserat chassi för lång hållbarhet. Elen är helt skyddad i båttrailerns chassi. Vattentäta hjullager förlänger livstiden. Justerbart vinschtorn. Enkel avtagbar ljusramp med quick-release-fästen för smidig av- och pålastning.

> Ljusramp med quick-release-fästen
> Kölrullsvagga
> Vinsch och justerbart vinschtorn

Alltid när du köper ett släp från Fogelsta:
> Tre års garanti.
> Brett utbud av tillbehör.
> Stort reservdelssortiment.

TEKNISK INFORMATION
180750UBL
Totalvikt (kg): 750
Maxlast (kg): 580kg
Max båtlängd (m): 5,5
Broms: Nej


Mer information om trailern: https://www.fogelsta.com/sv/se/slapvagnar/battrailer/obromsade-battrailers/180750ubl/311957/

Extrautrusta din 180750UBL med tillbehör:
> Gångbord, från 2195:-
> Surrningsbeslag, från 175:-
> Fotsteg, från 640:-

Med över 80 års erfarenhet av att tillverka och sälja släpvagnar kan Fogelsta sin sak. Det finns inga genvägar. Fogelsta är Sveriges största släpvagnsmärke och en del av Brenderup Group, som i sin tur är Sveriges största släpvagnstillverkare. Och storleken har faktiskt betydelse. Den garanterar en hög kvalitet, trygg service och tillgång till reservdelar. Det kan ju vara skönt att veta innan man drar iväg.

Plats

en karta över Sverige och grannländer


Fler annonser från INTERBOAT NORRKÖPING

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.