Spitfire X7 17" Mercury Propeller

5 900:-

  • Älvsborg
  • Motorer - Propeller

Beskrivning


Rostfri Mercurypropeller med 13" Diameter och 17" Stiging
kampanj 5900:- Ordinariepris 8859:-

 

SpitFire X7 är den första propellern för motorklassen 75–115 hk som levereras till marknaden tillverkad av Mercurys patentskyddade X7-legering, som är 30 procent starkare och fyra gånger mer hållbar än konventionellt stål. Genom att använda X7-legeringen och tillämpa konstruktionsdetaljer från den klassledande SpitFire-propellern i aluminium, kommer SpitFire X7 avsevärt att förbättra acceleration, topphastighet och stabilitet vid jämförelse med andra propellrar av rostfritt stål i sin klass.  

SpitFire X7 är en högpresterande propeller som förbättrar båtägarens upplevelse på det mest prisvärda sättet i utombordsklassen 75–115 hk. Med tidsvinster på upp till 0,87 sjömil per timma och avsevärt förbättrad acceleration jämfört med andra propellrar i rostfritt stål, är SpitFire X7 den nya måttstocken för prestanda i utombordarnas mellanregister. 

 

Diameter: 13

Pitch/Stigning: 17

Blad: 4

 

Välkomna till Fritzens i Mellerud eller ring oss på 0530-41118 för mer information

Plats

en karta över Sverige och grannländer


Fler annonser från FRITZÉNS MASKIN AB

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.