RHEA MARINE

Båtmärken

Om RHEA MARINE

Rhea Marines historia börjar är 1996 när dess grundare Betrand Danglade, i samarbete med Joubert Nivelts företag, ritar en modern fritidsbåt för de som vill navigera och åka på fiskeutflykter med ett vackert, traditionellt fartyg - men med alla bekvämligheter och minsta möjliga underhåll. Rheas båtar hämtar inspiration från ostronodlarnas och fiskarnas erfarenheter samt från de traditionella estetiken hos de små fiskebåtarna i trä, kallade courolleurer, som på sextiotalet navigerade mellan Sèvre Niortaise och La Tremblade på Atlantkusten. Vem skulle vara bättre lämpad att bygga dessa båtar än dessa skeppare?

Idag förvaltas denna yrkesskicklighet genom att vi följer båtbyggarkonstens alla regler till punkt och pricka när det gäller de konstruktionstekniker som används, allt för att kunna erbjuda båtar av allra högsta kvalitet. Deras moderna retro-design karaktäriseras av ett skrov med konkava sprutlister och infallande fribord och visar upp en perfekt blandning av modernitet och äkta marin känsla.


Aktuella båtmodeller ()


Tidigare modeller ()


Återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Annonser kopplade till RHEA MARINE

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.