NIMBUS

Båtmärken

Om NIMBUS

 

Nimbus Boats AB är Skandinaviens ledande tillverkare av fritidsbåtar för cruising och idrott. Nimbus är en av de främsta och mest respekterade båtbyggare i Europa. Namnet Nimbus har i årtionden varit synonymt med välbyggda båtar som på grund av sin höga kvalitet, har sett till att företaget har skaffat sig en speciell rykte inom båtvärlden.  
När det gäller arbetsmiljö, Nimbus produktionsenhet i Mariestad kan vara den ledande varvet i världen. När det gäller produktion, innebär det en lyckad syntes av avancerad teknik, moderna produktionsmetoder i kombination med traditionellt hantverk från ett team som har arbetat med oss i många år.  

Nimbus huvudkontor med dess permanenta utställning och full service småbåtshamnen ligger på Royal . Göteborg Yacht Harbour i Göteborg på västkusten  

Våra varumärken inkluderar Nimbus Boats och Paragon Yachts.  

Nimbus filosofi:  
Komfort, design, kvalitet och säkerhet  
Oavsett om du tillbringa några timmar, en helg eller hela sommaren ombord på en Nimbus, dess en oförglömlig upplevelse. Nimbus Boats erbjuder exceptionell komfort, innovativ design, kvalitet genom genuint hantverk och är byggda enligt de högsta säkerhetsnormer. 

Ett liv i stil och komfort

Det handlar om att njuta av livet ombord oavsett tillfälle, aktivitet eller destination. I en Nimbus kan du vara säker på att allt är på rätt plats vid rätt tidpunkt

Prisbelönt design

Prisbelönt design som tilltalar alla sinnen. Det finns något att njuta av för alla, oavsett om du letar efter vackra linjer, funktionalitet eller bådadera.

Överlägsen kvalitet

High-tech produktionsanläggningar, vakuuminfusionsteknik, sandwichlaminat, uppmärksamhet på detaljer och genuint hantverk. Du verkligen känna skillnaden.

Säkerheten kommer alltid först

Båtar byggda till högsta standard, noggrant utvecklats och testats för att optimera din upplevelse till havs. Du kan känna det, och du får certifierade bevis det är sant.


Aktuella båtmodeller ()


Tidigare modeller ()


Återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Annonser kopplade till NIMBUS

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.