ALUKIN

Båtmärken

Om ALUKIN

SÄKERHET

Styrkan i ALUKINs skrovkonstruktion är testat och välbeprövat av användare med de allra högsta kraven på säkerhet, där sjöegenskaper i ett välbalanserat skrov är avgörande. Skrovet är designat för de bästa köregenskaperna i hela fartregistret och byggt för de hårda väderförhållanden som det nordiska klimatet ofta bjuder på.

HÅLLBARHET

Skrovkonstruktionen bygger på tvärsgående bottenstockar och längsgående vinkelprofiler som gör skrovet extremt styvt och hållfast för vridkrafter och vattnets krafter. Skrovet byggs av marinaluminium EN-AW 5083 (AlMg 4,5). Skrovets samtliga skarvar är helsvetsade från in- och utsida. Räcken och targabåge är tillverkade av 40 mm:s aluminiumrör. Alla båtar ytbehandlas med ett SEAL-system som är en patenterad silanbehandling (miljöneutral kemiskt bunden ytpassivering) som tagits fram specifikt anpassat efter våra båtar. På så vis kan vi ytterligare förlänga aluminiumets livslängd, förstärka dess egenskaper och göra det enklare att hålla båten ren.

FUNKTIONALITET

Ergonomi och genomtänkta detaljer för ett mångsidigt och praktiskt användande är vårt fokus när vi designar våra båtar. Rejäla grabräcken och gott om utrymmen på rätt ställen är exempel på viktiga faktorer för att säkert kunna ta sig runt, i och ur båten på ett enkelt sätt. För att optimera funktionaliteten ett steg till så erbjuder vi möjlighet till anpassade akterlösningar på några av våra arbetsbåtar och hyttmodeller till exempel för sportfiske, dykning eller arbete.

KOMFORT

Interiören i hyttbåtarna utgör en behaglig och dämpad miljö där komfort och ergonomi är prioriterat. Grammerstolar är standard i alla hyttbåtar och de öppna modellerna är utrustade med bekväma flip-up stolar. Webasto är leverantören för panaromaglastak som några av hyttmodellerna är utrustade med. Rocas vindrutetorkare är standard i alla hyttbåtar - tre stycken, för absolut bästa sikt. Dämpad belysning med dimmerfunktion, ledbelysning i mittgång och rejäl arbetsbelysning är viktiga detaljer som många väljer att utrusta sin båt med.


Aktuella båtmodeller ()


Tidigare modeller ()


Återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Övriga återförsäljare

  • Skärgårdstjänst i Västervik AB Västervik

Annonser kopplade till ALUKIN

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.