Suzuki 300HK - DF300APXX

346 900:- 2 410:-/månad

  • Blekinge
  • Utombordsmotor
  • Fabriksny - utställning

Om motorn

Nu har vi en Suzuki 300 HK med ultra lång rigg klar för omgående leverans.

Suzuki har 7 års motorgaranti.

 

DF300 – prisbelönt beprövad teknik!

Med en 4 liters V6 motor och marknadens största slagvolym är DF300AP som gjord för högprestandabåtar som RIB-charter och tävlingsfiskebåtar. DF300AP klarar hela spannet från smidig lågvarvskörning upp till topphastigheten. Den har många fördelar i sitt högteknologiska skal. Prestandaförstärkande egenskaper som dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med fyra ventiler per cylinder, Suzukis Variable Valve Timing (VVT) och multi point elektronisk bränsleinsprutning.
Dessutom med Suzukis Lean Burn bränslesystem! 

Suzukis flaggskepp, V6 fyrtaktsutombordarna, som belönats tre gånger av National Marine Manufacturers Association (NMMA) för innovativ teknik och design, sätter och omdefinierar normerna för hur utombordare bedöms. Dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med 24 ventiler och elektronisk bränsleinsprutning är genomgående för hela V6-sortimentet. Medan DF300AP har variabla ventiltider (VVT) för större moment i låg- och mellanvarv har DF225 fördelen av ett flerstegs induktionssystem för att uppnå maximal prestanda. Med hjälp av en 55-graders V-block-design har Suzukis ingenjörer lyckats lägga in all denna prisbelönta effekt och prestanda i en mycket kompakt konstruktion.

 

Välkomna till 1852 Marin & Fritid AB.


Motorfakta

  • Motortyp Utombordsmotor
  • Effekt (hk) 300


Finansiering

Vi hjälper dig gärna att finansiera motorn.

  • 346 900:-Kontantpris
  • 2 410:-/månad*Månadskostnad

* Månadskostnaden beräknad på 180 mån, 20% kontant och 6.45% ränta.

Partnerbank

Genom oss kan du finansiera motorn hos:

Plats

en karta över Sverige och grannländer


Fler annonser från 1852 MARIN & FRITID AB

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.