MICORE 570 CC OFFSHORE

Styrpulpet

Data

  • Tillverkare MICORE
  • Modell 570 CC OFFSHORE
  • Båttyp Styrpulpet
  • Längd (m) 5,70
  • Bredd (m) 2,20
  • Vikt (kg) 620
  • Max personer (st) 6
  • Rek motor (hk) 60 - 115

Om MICORE 570 CC OFFSHORE

Äntligen! Vägen fram till att en båt står färdig att lanseras är lång, men nu är vi där. Micore 570cc Offshore, nyheternas nyhet! Redan innan lanseringen har vi många på order och båten osar sportigt & robust. Den går förträffligt i sjön! Två demobåtar har härjat i både Vänern & på Västkusten och testkörts sommaren lång, tack vare skrovets genomtänkta konstruktion uppför den sej väl även i gropigt vatten. Tror du oss inte, ber vi dej provköra båten.

På den här modellen har vi inte sparat in på detaljer. Den banbrytande framåtlutande rutan på 630:n har varit succe, så vi har försett även denna pulpet med framåtlutande ruta. Den skyddar bättre mot vinddrag än en traditionell ruta. Stolarna är påkostade och snygga men framförallt bekväma. När det kommer till panelerna är dessa i mörk kevlarimitation, väl genomtänkta för att passa instrument och reglage. Ett handskfack för att skydda exempelvis telefon och plånbok och ett par drickhållare gör det hela fulländat.

Ett smidigt och praktiskt pulpetöverdrag ingår vid köp av båt. Möjlighet att köpa till en kylbox finns, stuvfacket under sittbänken i fören är dimensionerad för att passa en sådan. Innerlinen är regndränerad och mer komplett blir inte en styrpulpetare i den här klassen. Kanske är Micore 570cc Offshore just din vän redan till sommaren när solen åter gassar och gör dagarna trivsamma & ljusa?


Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()


Passande tillbehör

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.