BAVARIA 32

Långseglare

Data

  • Tillverkare BAVARIA
  • Modell 32
  • Motortyp Långseglare
  • Årsmodeller 2002 - 2019
  • Längd (m) 9,99
  • Bredd (m) 3,42
  • Djup (m) 1,95
  • Vikt (kg) 5200
  • Rek motor (hk) 18 - 18

Om BAVARIA 32

Resultatet är en båt med modern funktionell formgivning, enkel hantering, bra prestanda, högsta boendekomfort, allt till ett mycket attraktivt pris! Farr Yacht Design är erkända som ett av världens främsta yacht designers. BMW DesignworksUSA är ett av världens mest innovativa designkontor.Bavaria varvet har just presenterat sin â?top of the lineâ? Bavaria Cruiser 55 designad av samma team. Släktskapet med 55:an syns tydligt i den nya båten. Designen är djärv utan att gå för långt.

Aldrig tidigare har en 32 fots båt varit så stor!Nya Cruiser 32 sätter en ny standard för vad det går att få ut av en 32 fots segelbåt. Sittbrunnen är bl.a. tack vare den fällbara badbryggan rekordstor. Ny utformning av rattpedistalen och snillrik lösning av storskotet ger rymd. Båtens grundform ger stora volymer inombords. Akterhytten är att betrakta som â?Ägarhyttâ? och går att jämföra med dem i 40-fots båtar. Våtutrymmet är absolut rekord i klassen. Salongen har generös L- soffa som i Bavaria 35:an. Extra rymd har skapats genom däckets form och att ytan för navigation minskats. Förpiken är rejäl med bra höjd, fullängdskojer, garderob och hyllskåp.
Seglingsmässigt borgar Farr Yacht Design för de fina egenskaperna. Vid utvecklingsarbetet har vi i Sverige arbetat för enklare segelhantering. Det betyder att 32:an är konstruerad för att seglas med fock i stället för genua. Detta är en segelföring som passar våra vatten perfekt.

Aldrig tidigare har en 32 fots båt varit så prisvärd!
Den nya 32:an har genomgått ett avancerat utvecklingsarbete. Erfarna industridesigners ser till att varje detalj är noga genomtänkt och funktionen väl analyserad. Båten, men också tillverkningen, planeras noggrant redan i designprocessen. Detta arbete i kombination med varvets högteknologiska tillverkning gör att grundpriset för den nya båten ligger lägre än för föregångaren Bavaria 31 Cruiser.Resultatet är ännu mer båt för pengarna!

Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()


Passande tillbehör

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.