Nimbus Commuter 8 / Beställning / Fabriksny / 2024

1 810 000:- 9 318:-/månad

 • Stockholm
 • Hyttbåt
 • Mercury Verado, 2024
 • Fabriksny - övrigt
 • Glasfiber
 • Modellår: 2024
 • 7,93 m x 2,55 m
 • 2300 kg
 • Motortyp: Utombordare

Om båten

Den ultimata pendlarbåten!

Precis som sina syskon har C8 en bred walk-around design som bidrar till extra frihet och gör det lätt att förflytta sig ombord.

Tack vare sin lättanvända, funktionella och smidiga design är det den perfekta båten för dig som vill använda sin den dagligen, oavsett väder. I C8 har utrymme, ytor och funktionalitet prioriterats för att ge bästa möjliga rörlighet och frihetskänsla ombord. Resultatet är lättillgängliga förvaringsutrymmen, breda gångytor, stora skjutdörrar och breda passager.

Nimbus C8 är en flexibel och bekväm åretruntpendlare som fungerar lika bra om du reser ensam eller med sällskap. Det är enkelt att kliva på och av båten samt ta sig runt ombord.

Tricket med C8 var att bygga in samma höga funktionalitet och flexibilitet som C9 men i ett mindre skrov”, säger Joacim Gustavsson, chefsdesigner på Nimbus Group.

Ljus och rymlig

På fördäck finns ett multifunktionellt utrymme med sittplatser som kan förvandlas till lounge- eller körläge beroende på situation. Den ljusa och rymliga kabinen erbjuder gott om naturligt ljus tack vare sina extra stora glasdörrar, skjutbara taklucka i glas och akterdäcksluckan som är öppningsbar. Båten kan enkelt förvandlas från stängd till öppen på bara några sekunder. Förutom att skapa en ljus och öppen båt, gör den stora akterluckan det lätt och effektivt att lasta på och av båten. Den förenklar även kommunikationen mellan besättningen ute och inne.

Med den hopfällbara aktersoffan kombinerat med bänkarna på sidan finns det plats för upp till fem personer att sitta. I och med att aktersoffan är hopfällbar kan akterdäcket anpassas efter önskemål. Det kan tillexempel användas för sittplatser och umgänge, som en lastplats för bagage eller utrymme för aktiviteter så som fiske och bad.

Nimbus C8 erbjuder bekväma sittplatser för både förare och passagerare. De vridbara stolarna kan enkelt vändas mot passagerarsoffan och bordet kan förvandlas till ett matbord. Passagerarsoffan kan göras om till en extrasäng för två barn eller en vuxen. Förhytten har plats för en dubbelsäng med separat toalett och pentry. Kabintaket kan som tillval utrustas med integrerade lastbågar som hjälper till att transportera större föremål så som SUP, kajak eller exempelvis surfbrädor.

Standardutrustning:

Skrov & däck

Vitt – 2 stegat luftsmort skrov, låg planingströskel, Walkaround däck, halkskydd på däck och däcksluckor, ankarbox i stäven, kraftigt gummiskydd runt om bordläggning, vindruta i härdat glas, pulpit och räcken i rostfritt stål, 6 x knapar akter/midskepp/för, dubbla fenderförvaringar i aktern, badplattform, teleskop badstege, självlänsande däck, Nimbus logo skrovsidor.

Förarplats

Instrumentpanel anpassad för minimal reflektion av solljus, Simrad Plotter NSX 9 inkl sjökort, grabbräcke, bakgrundsbelysta funktionsknappar, ställbar 3-ekrad läderratt med Nimbus logo, förvaringsfack och mugghållare, 2x skjutbara förarstolar med lårstöd,aktersoffa, bord med Nimbus logo, förvaring under sittbrunnsdynor.

Förpik

V-bädd med dynor, LED effekt & spot belysning, 2x läslampor med USB laddning, förvaring under bädd, Mattor, Nimbus kuddset, tonade rutor i bordläggning, träinredning, klädkrokar, Nimbus förvaringsfickor, lastlucka, låsbar tonad skjutdörr till förpik

Toalett

Toalett med septiktank och däcksktömning, septiktankstömning med tankindikator, kran med ho & färskvatten, handdukskrokar, LED effekt & spot belysning, pappershållare, toalettborste, spegel.

Elektronik

Huvudströmbrytare med separata brytare och säkringar, däcksbelysning, automatsäkringspanel, LED spotlight i fönsterram med mörkerljus, gösstake med topplanterna (vitt sken), LED lanternor, fästen för vimpel i gösstake, elektrisk & manuella länspumpar, signalhorn, dubbla länkade vindrutetorkare med spolarvätska, startspärr, active trim, bogpropeller.

 

Standardutrustning med Mercury 250 Verado XL 4,6L V8 - 1 810 000 kr

Standardutrustning med Mercury 300 Verado XL 4,6L V8 - 1 866 000 kr

 

GARANTI: Nybåtsgaranti. Upp till 5 års motorgaranti. Garanti på utrustning enligt tillverkarnas riktlinjer. Konsumentköplagen tillämpas.

FÖRSÄKRING: Vi erbjuder vi dig en märkesförsäkring inkl motorförsäkring genom vår samarbetspartner Atlantica.

FINANSIERING: Finansiering med 240 månaders löptid vid 20 % kontantinsats. 

STATUS: Finns för beställning.

Kontakta oss för att beställa din nya Nimbus idag! Båt på bild kan vara extrautrustad.


Användning

 • Passagerare 8
 • Sovplatser 2+1
 • Kylskåp Inget
 • WC Vattentoalett
 • Dusch Ingen

Motorfakta

 • Motor Mercury Verado
 • Årsmodell, motor 2024
 • Motortyp Utombordare
 • Drivmedel Bensin
 • Rek motor (hk) 250 - 300

FilmFörsäkring

Vi hjälper dig gärna att försäkra båten hos:


Finansiering

Vi hjälper dig gärna att finansiera båten.

 • 1 810 000:-Kontantpris
 • 9 318:-/månad*Månadskostnad

* Månadskostnaden beräknad på 240 mån, 20% kontant och 4.7% ränta.

Partnerbank

Genom oss kan du finansiera båten hos:

Plats

en karta över Sverige och grannländer


Fler annonser från Nimbus Saltsjö-Duvnäs

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.