TG 7200 KING CRUISER tillv från -00

Hyttbåt

Data

  • Tillverkare TG
  • Modell 7200 KING CRUISER tillv från -00
  • Båttyp Hyttbåt
  • Längd (m) 7,15
  • Bredd (m) 2,52
  • Vikt (kg) 1000
  • Max personer (st) 9
  • Kojplatser (st) 4
  • Rek motor (hk) 115 - 150

Om TG 7200 KING CRUISER tillv från -00

TG-7200 KingCruiser

   

TG-7200 KingCruiser är ett finländskt kvalitetsbygge som erbjuder hög kvalitet utan kompromisser i material och konstruktion.

TG -7200 är praktisk och bekväm för hela familjen samt för alla transporter oberoende av väder och vind.

Den är ytterst populär som förbindelsebåt till sommarstugan, men lämpar sig även väl för längre färder. Det finns sittplatser för 7 + 2 personer, alla med sjöutsikt samt rikligt med stuvningsutrymme för bagaget. Även större bagage kan transporteras på för- eller akterdäck. TG-7200 har en rymlig, ljus och välventilerad mittkabin med full ståhöjd (190 cm). Det finns matplats med sjöutsikt för 6 personer vid u-soffan eller möjlighet att flytta ut bordet i solskenet på framdäcket med sittplast för 3 personer. Sovplats för 2-4 personer, 2 garderober samt spis och sötvatten.

Förarplatsen är utrustad med en stadig justerbar förarstol för en bekväm körkomfort. Vid förarplatsen är ratt, gas och övrig utrustning placerad lätt åtkomligt . Hytten är försedd med två separata skjutluckor på taket för ventilation och bättre sikt i dåliga väderförhållande. Den höjda förarplatsen i kombination med sänkt tak är formad så att du bekvämare och säkrare kan stå och köra med utsikt genom takluckan. På taket finns även en kraftig vinge för lanternmast, radar m.m. Mittkabinen är försedd med breda skjutdörrar till för- och akterdäck med fri passage rakt genom båten för att snabbt och behändigt komma ut om du t.ex. ensam lägger till vid bryggan. För- och akterdäck är bägge regnvatten självlänsande och rejäla grabbräcken finns runt relingen och hyttaket för att du skall kunna röra dig säkert ombord. Samtliga fönster och dörrar är gjorda av härdat glas med metallramar.

 

 


Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.