PRINCESS V45

Övriga båtar

Data

  • Tillverkare PRINCESS
  • Modell V45
  • Båttyp Övriga båtar
  • Längd (m) 14,31
  • Bredd (m) 3,99
  • Vikt (kg) 12600
  • Kojplatser (st) 6
  • Rek motor (hk) 370 - 370

Om PRINCESS V45

Med V45 breddar Princess sitt utbud ytterligare i segmentet stora daycruisers. Med en elektriskt manövrerad taklucka kombineras den öppna båtens fria och luftiga känsla med kupébåtens dragfria och ombonade komfort. Ett koncept som alldeles särskilt passar vårt nordiska klimat.Den sinnrika taklösningen möjliggör att nästan hela taket kan öppnas upp vilket är unikt för Princess V45. Princess V45 har ett nyutvecklat skrov med djup V-botten, steglister och drivs med Volvo Pentas högpresterande D6 dieselmotorer och duopropdrev. Skrovets design ger båten både torra och mjuka gångegenskaper även i kraftig havssjö. Genom hela fartregistret är Princess V45 mycket lättmanövrerad med en effektiv styrrespons som ger ett fint grepp i vattnet vid hård kurvtagning.


Planlösningen under däck omfattar två komfortabla sovkabiner med egen toalett/dusch, samt salong med en stor u-formad soffa som dessutom har bäddmöjlighet. I salongen finns också ett välutrustat pentry. Mycket arbete har lagts ned på designen av båtens interiör för att skapa en modern och luftig känsla. Princess V45 upplevs också som mycket rymligare än vad som förväntas av en båt i den här klassen. Inredningen är tillverkad av körsbär där kunden kan välja mellan högblank eller matt lackering. Ett stort urval av exklusiva textilier, mattor och läder finns att tillgå för att sätta en personlig prägel på inredningen.Från förarplatsen under den öppningsbara hardtopen har förare och passagerare god runtomsikt. Instrumentpanelen är utformad för att alla reglage och instrument lätt skall kunna nås och ses oavsett om man kör stående eller sittande. Under hardtopen ryms även en u-soffa med stort matbord samt en baravdelning med elektrisk grill och stor kyl. Akter om matplatsen breder en solbädd ut sig med plats för fyra till fem personer. Under solbädden finns ett stort garage för jolle eller jetski samt generösa stuvutrymmen.

Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()


Passande tillbehör

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.