NORD STAR 30 Patrol

Hyttbåt

Data

  • Tillverkare NORD STAR
  • Modell 30 Patrol
  • Båttyp Hyttbåt
  • Årsmodeller 2015 - 2019
  • Längd (m) 10,10
  • Bredd (m) 3,15
  • Vikt (kg) 5000
  • Max personer (st) 10
  • Kojplatser (st) 4+1
  • Rek motor (hk) 320 - 735

Om NORD STAR 30 Patrol

Nord Star 30 Patrol, är en vidareutveckling av Nord Stars populära 31-fotare. Båten är en robust transportbåt för alla förhållanden och samtidigt en bekväm semesterbåt för en familj eller ett par med gäster.

Runt om båten ger de nedsänkta gångdäcken en skyddad passage mellan fören och akterdäcket. De tre dörrarna till hytten underlättar rörelserna ombord vilket gör det lätt att hantera båten själv trots dess storlek.
Att kunna lita på att du kommer fram snabbt och samtidigt kan njuta av färden handlar om att kunna lita på din båt. Nord Star 30 Patrol bjuder inte på några otrevliga överraskningar utan beter sig lugnt och tryggt i alla väder. Föregångaren Nord Star 31 Patrol med vilken den nya 30:an delar skrov har gång på gång prisats för sitt uppförande i sjön. Yacht World skriver bland annat ”the sharp entry of its deep-vee hull easily slicing through the wave crests with a minimum of pounding”. Du kan läsa mer i testet här på sidan.

Nord Star 30 Patrol levereras med enkel eller dubbla dieslar med drev. En enkelinstallation ger lägre inköpspris och driftskostnad medan dubbelmontage ger ökad manöverförmåga och toppfart. Med dubbelmontage kan din båt även fås med joystickstyrning. Oavsett om du väljer en eller två motorer är motorljudet förbluffande lågt, även i hög fart.

Invändigt har Nord Star 30 Patrol allt det man kan begära av en modern åretruntbåt. Förarplatsen har plats för dubbla 15” skärmar. Pentrysektionen erbjuder plats för ugn och varmvatten och det rymliga WC-utrymmet har duschmöjlighet.

Så oavsett om du söker en tuff transportbåt för upp till 10 personer eller om du söker en familjebåt för semesterresor har Nord Star 30 Patrol det du behöver. Den är trygg, modern och säker – oavsett väder.


FilmTill salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Hitta en återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Passande tillbehör

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.