AXOPAR 28 T-Top

Walkaround

Data

  • Tillverkare AXOPAR
  • Modell 28 T-Top
  • Båttyp Walkaround
  • Årsmodeller 2014 - 2017
  • Längd (m) 8,75
  • Bredd (m) 2,95
  • Vikt (kg) 1840
  • Max personer (st) 8
  • Kojplatser (st) 2
  • Rek motor (hk) 150 - 350

Om AXOPAR 28 T-Top

Axopar 28 T-Top är den perfekta daycruisern för soliga högsommardagar. Den har lika mycket attityd som den är sjösäker och praktisk och bjuder därmed in till allt från fiske, sol och bad till olika vattensporter. Eller varför inte köra ut i skärgården för att umgås med de personer som står dig närmst? Det är något som har blivit mycket enklare tack vare Mercury Verado-motorn som med ett tyst och behagligt motorljud gör att du äntligen kan prata med dina passagerare samtidigt som du glider runt i skärgården – trots att du kör en båt med en utombordare.

Solskydd och dubbelkoj

Med Axopar 28 T-Top har vi förstärkt frihetskänslan genom att ersätta hytten, som finns på 28 Cabin och 28 AC, med ett väl tilltaget walk around-däck som gör det möjligt för åtta passagerare att röra sig fritt. Utan att trängas. Under kapellet får fem vuxna personer plats. Två stycken vid förarstolarna medan tre personer sitter bra i den breda aktersoffan.

Precis som Axopar 28 AC är Axopar 28 T-Top utrustad med en dubbelkoj i ruffen under akterdäck. Kojen når du antingen genom att fälla upp mittendelen av aktersoffan eller gå ut på akterdäck där du når dubbelkojen via ruffluckan – som även fungerar som en solbrits under soliga högsommardagar. I aktern finns även en badplattform med teleskopbadstege och separat fenderförvaring.

Fördelarna med fördäcket

På fördäck finns en stor social yta där fem personer kan sitta i soffan och äta en gemensam frukost eller lunch som tillagats i det enkla köket som är placerat under förarstolarna. Soffan kan även förvandlas till en solbrits under härliga högsommardagar. I stäven hittar du en generös ankarbox där du även kan förvara fendrar. På fördäck finner du också ingången till den fullt utrustade toaletten – om du inte väljer att använda utrymmet som en stor stuv förstås.

Med Axopar 28 T-Top kan du bjuda med dina nära och kära på en tur i Skärgården. Och om mörkret skulle överraska finns det alla möjligheter att laga en enklare middag och övernatta för att sedan fortsätta dagen efter.Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Hitta en återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Passande tillbehör

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.