AXOPAR 28 Open Cabin

Walkaround

Data

  • Tillverkare AXOPAR
  • Modell 28 Open Cabin
  • Båttyp Walkaround
  • Längd (m) 8,75
  • Bredd (m) 2,95
  • Vikt (kg) 1770
  • Max personer (st) 8
  • Rek motor (hk) 150 - 350

Om AXOPAR 28 Open Cabin

Axopar 28 OC är daycruisern som har lika mycket attityd som den är sjösäker och praktisk. Det är en solklar sommarbåt som bjuder in till allt från fiske, sol och bad till olika vattensporter. Eller varför inte köra ut i skärgården för att umgås med de personer som står dig närmst? Något som har blivit mångt mycket enklare tack vare Mercury Verado-motorn som med ett tyst och behagligt motorljud gör att du äntligen kan prata med dina passagerare samtidigt som du glider runt i skärgården – trots att du kör en båt med en utombordare.

Soldäck och dubbelkoj 

Med Axopar 28 OC har vi förstärkt frihetskänslan genom att ersätta hytten, som finns på 28 Cabin och 28 AC, med ett väl tilltaget walk around-däck som gör det möjligt för åtta passagerare att röra sig fritt. Utan att trängas. Under kapellet får fem vuxna personer plats. Två stycken vid förarstolarna medan tre personer sitter bra i den breda aktersoffan.

Precis som Axopar 28 AC är 28 OC utrustad med en smart dubbelkoj i ruffen under akterdäck. Hit kommer du genom att fälla upp mittendelen av aktersoffan. Men du kan även gå ut på akterdäck där du når dubbelkojen via ruffluckan som även fungerar som en solbrits. I aktern finns även en badplattform med teleskopbadstege och separat fenderförvaring.

Fördelarna med fördäcket

På fördäck finns en stor social yta där fem personer kan sitta i soffan och äta en gemensam frukost eller lunch som tillagats i det enkla köket, placerat under förarstolarna. Soffan kan även förvandlas till en solbrits under härliga högsommardagar. I stäven hittar du en generös ankarbox där du även kan förvara fendrar. Och på fördäck finner du också ingången till den fullt utrustade toaletten – om du inte väljer att använda utrymmet som en stor stuv förstås.

Med Axopar 28 OC kan du bjuda med dina nära och kära på en tur i skärgården. Och om mörkret skulle överraska finns det alla möjligheter att laga en enklare middag och övernatta för att sedan fortsätta dagen efter.Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Hitta en återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Passande tillbehör

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.