AMT 215 PH

Hyttbåt

Data

  • Tillverkare AMT
  • Modell 215 PH
  • Båttyp Hyttbåt
  • Längd (m) 6,40
  • Bredd (m) 2,40
  • Vikt (kg) 1100
  • Max personer (st) 7
  • Kojplatser (st) 2
  • Rek motor (hk) 90 - 150

Om AMT 215 PH

AMT 215 PRO Fishing är gjord för tuffa tag, med 20 graders skrovvinkel och hög stäv klarar den alla väderförhållanden galant. Till skillnad mot de flesta pilot house båtar på marknaden har denna båt ett bra skrov. Perfekt båt till fiske, transport och som utflyktsbåt. Havets pickup!

AMT 215 PRO Fishing har en targabåge med plats för 10 spöhållare och radarfäste som standard. I hytten är det ståhöjd och det finns övernattningsmöjligheter för upp till tre personer. Det finns en luftkanal vid vindrutan med defrosterfläkt som standard och man kan även komplettera med en Webasto dieselvärmare för möjlighet att övernatta året runt.

Båten har ett rymligt akterdäck 1,70×2,10 där varje utrymme under durken är använt till stuvutrymmen. I ett av utrymmena ryms upp till 16 spön med en längd på 9 fot. Ett stort plus med denna modellen är att man ser över taket när man står på akterdäcket, man behöver alltså inte kika in igenom hytten för att se vad som finns framför båten.

Team Borgs Motor har extrautrustat detta exemplar med olika fabrikstillval  för att båten ska bli den ultimata fiskemaskinen. Vi har beställt båten från fabrik med Webasto dieselvärmare, arbetsljus på akterdäck, LEDljus på akterdäck, sökarljus med fjärrkontroll, bord, kylaggregat till kylbox, tryckvat-tensystem, extra däckslucka, mörkläggningsgardiner, rostfria akterportar och kokplatta Wallas 800. Det finns även bogpropeller och vattentoalett som tillval.

Rekommenderat paketpris inklusive motor och moms, från 544 900:-

 

För mer information se länk till höger.


Mer information


Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.