AMT 185 R

Styrpulpet

Data

  • Tillverkare AMT
  • Modell 185 R
  • Båttyp Styrpulpet
  • Längd (m) 5,50
  • Bredd (m) 2,24
  • Vikt (kg) 630
  • Rek motor (hk) 70 - 115

Om AMT 185 R

AMT:s R-serie har länge hyllats i båtpressen. Goda köregenskaper, hög kvalitet, välutformade förarplatser och torr, stabil gång är typ-iska egenskaper för AMTs styrpulpetbåtar. Alla utgör de ett smidigt och säkert val för ett härligt liv på sjön.

Utrustningsnivån och AMT 185Rs design har beskrivits i mycket positiva ordalag men mest uppmärksamhet har ändå båtens köregenskaper fått. ”Mycket behaglig i sjön” och ”lättmanövrerad” är bara ett par exempel. Framgången ligger dold i det lyckade 20° V-skrovet – som ger båten dess fina egenskaper och goda bränsleekonomi.

Om man utöver det lägger till höga skyddande fribord, en mycket bekväm aktersoffa, praktiska stuvutrymmen (integrerade Abloylås som tillval), spöfack, en genomtänkt förarmiljö och AMT 185Rs unika kapellgarage är det inte konstigt att AMT 185R lyckas sticka ut bland dussinprodukterna i denna flitigt uppvaktade båtklass.

Sportfiskarnas favoritbåt! De rena och stora durkytorna gör att båten är mycket populär ibland fiskare, båten är även väldigt lätt att lasta i och ur och har en fast bränsletank. Utöver den omfattande standardutrustningen, som bland annat omfattar tre trossboxar och hydraulstyrning, finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT 185R mer personlig.

Rekommenderat paketpris inklusive motor och moms, från 249 900:-

För mer information se länk till höger.


Mer information


Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.