AMT 170 BRS

Bowrider

Data

  • Tillverkare AMT
  • Modell 170 BRS
  • Båttyp Bowrider
  • Längd (m) 5,02
  • Bredd (m) 2,05
  • Vikt (kg) 500
  • Rek motor (hk) 50 - 75

Om AMT 170 BRS

Intresset för bowriders fortsätter att öka i Sveriges farvatten. En bowrider är den perfekta  dagturbåten då den är flexibel vad gäller användningsområden och har skyddade kör- och passagerarplatser.  AMT:s bowriderprogram rymmer allt från sällskap och packning till roliga upplevelser på sjön. Sportighet, kvalitet och finess är receptet på en äkta bowrider från AMT.

En perfekt båt för utflykter och vattensport för hela familjen. Utgångspunkten för planeringen av denna båt har varit att hela familjen ska kunna sitta skyddade bakom rutan och att även kapellet skall erbjuda ett regnskydd för samtliga.

Utrymmena har aldrig tidigare utnyttjats så effektivt i klassen. Motsvarande innerutrymmen finner man normalt i båtar med 5,30-5,40 meters längd. Den djupa V-botten och det kompetenta skrovet ger en behaglig och säker gång.

Utöver den omfattande standardutrustningen, med bland annat kapellgarage, dynserie, tre trossboxar, fast bränsletank och integrerade Abloylås, finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT 170BRs mer personlig.

Rekommenderat paketpris inklusive motor och moms, från 219 900:-

För mer information se länk till höger.Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.