AGAPI 950

Rib

Data

  • Tillverkare AGAPI
  • Modell 950
  • Båttyp Rib
  • Årsmodeller 2016
  • Längd (m) 9,92
  • Bredd (m) 3,06
  • Vikt (kg) 2200
  • Max personer (st) 14
  • Kojplatser (st) 4+2
  • Rek motor (hk) 300 - 600

Om AGAPI 950

Agapi 950 är en högpresterande men ändå lätt och bränsleeffektiv familjebåt som passar ett modernt båtliv med nya krav. Agapi kombinerar RIB-konceptet med en modern och intelligent svensk design där resultatet är en båt, i en egen klass, som öppnar upp en ny dimension av frihet. En genomtänkt konstruktion, produktion och logistik kombinerat med hög bränsleeffektivitet innebär markant lägre ägarkostnader jämfört med närmaste konkurrenter.

Agapi 950 är byggd med lättviktsteknologi och kolfiber vilket ger en mycket lätt båt (från 1900 kg utan motor). Det innebär en mycket låg bränsleförbrukning, ca 1,7 l / nm för utombordarvarianten (25 knop) samt c:a 1,1 l/n.m för inombordaren. Båten kan fås med singelmontage, dubbelmontage eller inombordare.

RIB (Rigid Inflatable Boat) gör att 950:an är fantastiskt trygg, rolig att köra och enkel att hantera oavsett väder och fart. Med sina drygt 32 fot passar båten även för de öppna haven och de unika köregenskaperna består även med maxlast vilket innebär upp till 12-14 personer.

Agapi 950 kan trailas med en större SUV, t.ex BMW X5 eller Audi Q7, (totalvikt med trailer från 3100 kg) och E-kort. Båt och trailer är anpassade för varandra så sjösättning och upptagning är förvånansvärt enkelt vilket öppnar upp fantastiska möjligheter.

En intelligent och modern svensk design har skapat en fantastisk upplevelsebåt med stora sociala ytor och solbäddar samtidigt som den erbjuder både komfort och omtanke för familjen under båtsemestern med upp till sex bäddar, Pentry och toalett.

Med dess flexibilitet, hanterbarhet, sjöduglighet och låga bränslekostnader passar Agapi 950 även professionella användare och skärgårdspendlare.

Båten är utrustad med en mängd attraktiva detaljer med bl.a dimbar belysning i kabinen och cock-pit, curtesy light runt om båten med undervattenbelysning samt en iPad som är standard med Agapis egna app som gör båtlivet mycket roligare och enklare.

Följ Länk:
http://agapiboating.com/sv/wp-content/uploads/sites/2/2013/11/pr-agapi-950.pdf

Längd (yttermått): 9,92 m
Bredd (yttermått): 3,06 m
Djupgående: 0,45 m
Tubdiameter för: 300 mm
Tubdiameter akter: 550 mm
Bränsletank: 300 liter
Vattentank: 80 liter
Fart: 40-50+ knop
Vikt utan motor: från 1900 kg
Vikt med motor och trailer: från 3100 kg
Utombordare, enkel- eller dubbelmontage
Rek total motorstyrka: 350-600 hk
Inombordare motorstyrka: 300-370 hkFilmTill salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()


Passande tillbehör

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.