RINGENS VARV I MARSTRAND AB

Företag

Om RINGENS VARV I MARSTRAND AB

Mitt i Marstrand ligger Ringens Varv, ett reparationsvarv för fritidsbåtar, Volvo Penta Marincenter och Servicecenter för Yamaha. Vi har öppet hela säsongen och har ett stort lager av reservdelar och motorer!

På Ringens Varv har vi varit auktoriserade för Volvo Penta i över 50 år och vi hjälper dig med service och reparationer. Vi har lång erfarenhet med arbete med D3-D6 och våra IPS tekniker är världsledande. 2014, 2016, 2019, 2022 blev vi Dealer of the year och de senaste åren har vi vunnit pris för flest sålda motorer för Volvo Penta. Vi hjälper dig gärna när ni behöver byta motor.

 

Utombordarmärket på Ringens Varv heter Yamaha och vi hjälper dig gärna med service och reparationer. Är du intresserad av vattenskoter eller utombordare så har vi ett brett sortiment. Välkommen in för offert!

På marinan finns båtplatser, lyftkran för lyft upp till 40ton och riggning.  Vi har bottentvätt med steg 1 och 2 rening samt sugtömning för septik.

Tillsammans med ett engagerat team erbjuds du hjälp med regelbunden service, akutfall, reparationer och vinterförvaring. Här finns allt från kompetens och specialverktyg till reservdelar och råd.

 

Hjärtligt välkomna önskar Peter och Pernilla Lind med personal!

Produkter och tjänster
  • Försäljning motorer
  • Tillbehörsbutik
  • Reservdelsförsäljning
  • Serviceverkstad
  • Sommarplatser
  • Vinterplatser
  • Vinterplatser inomhus

Film


Plats


Annonser

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.