Fair Marin AB

Företag

Om Fair Marin AB

Fair Marin säljer och förmedlar båtar under hela året. Hos oss får ni professionell hjälp med era båtaffärer. Vi hjälper till med allt från finansiering och försäkring till vinterförvaring och service.

Våra medarbetare har många års erfarenhet och ingående kunskaper om båtar och skepp. Vi har också ett brett samarbete med duktiga båthantverkare för all slag av service, reparationer, installationer och underhåll som krävs för den typen av avancerade båtar som Cranchi och Fairline är. Fair Marin har två kontorer i Sverige. Ett är lokaliserat i Svinninge hamn, Stockholm och det andra ligger i Marstrand, Göteborg.

Fair Marin är Fairline Sverige, dvs vi är utsedda som exklusiv importör och försäljare av de välkända och högkvalitativa Fairline båtarna. Fair Marin ansvarar för försäljning, marknadsföring och service av dessa fina båtar.

Utöver Fairline så är vi desutom återförsäljare för de kända och prestigefyllda italienska båtmärket Cranchi. Cranchi har ett brett modellprogram där det finns något för alla. Fair Marin är också återförsäljare för Sveriges och Europas populäraste ribbåtar, Brig, samt det nya svenska båtmärket IRON Boats som lanserades 2019.   
Produkter och tjänster
  • Försäljning motorbåtar
  • Försäljning begagnat
  • Förmedlar begagnat
  • Finansiering

Film


Jan Ingvarsson
Säljare
Johan Stübner
Säljare
Bengt Ekehult
Säljare
Fredrik Anerud
Säljare
Alex Blom
Säljare
Fair Marin AB
Säljare

Plats


Annonser

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.