BAVIA YACHT STOCKHOLM VÄRMDÖ 

Företag

Om BAVIA YACHT STOCKHOLM VÄRMDÖ 

Bavia Yacht AB är exklusiv svensk generalagent för Bavaria Yachts alla tre båtprogram, segelbåtsserierna Cruiser och Vision samt motorbåtarna Sport. 

Vi är även generalagenter för Greenline Hybrid, Grand Soleil och tillverkar och säljer våra egna märken Fabola Diva och Fabola Campus. 

Vi är en av Bavariavarvets största återförsäljare och Sveriges enda auktoriserade leverantör av Bavariabåtar. Vi har arbetat med Bavariavarvet sedan 1988 och har erfarenhet av över 1000 Bavarialeveranser.  Bavia Yacht säljer, levererar och har service i Stockholm, Henån, Norrköping och Västervik. Som Sveriges största båthandelsföretag erbjuder vi ett tryggt båtköp och ett tryggt båtägande med Bavariavarvets garanti och vår erfarenhet som grund

Bavaria Yachts, en unik kombination!

Bavaria varvet är Europas största tillverkare av båtar över 30 fot. Varvet producerar över  3 500 båtar per år. Genom en överlägsen och extremt utvecklad produktionsteknologi erbjuder Bavaria en unik kombination av hög kvalitet och bästa pris. Genom en väl tilltagen standardutrustning och attraktiv extrautrustning får Bavarias båtar de mest fördelaktiga priserna oavsett utrustningsnivå.  Med en försäljning av ca. 230 båtar per år är Bavaria också det i särklass mest säljande båtfabrikatet i Sverige. Varvet har förmågan att utveckla och leverera båtar med välbalanserade vackra former och bra gångegenskaper. I kombination med välplanerade inredningar i ljus mahogny i ett attraktivt utförande ger det båtar som är båtköparnas första val.

Bavaria Charter

Genom att tillhandahålla en effektiv marknadsföring av våra kunders båtar för uthyrning, skapar vi möjligheter till extra inkomster för båtägaren. Uthyrningen sker både på väst- och ostkusten och genom mycket erfaren personal. Vi har baser på Orust, Värmdö och i Nyköping. Uthyrningen stöttas av en kraftig marknadsföring av Bavaria Charter.

Köp charterbåt

För dig som kan tänka dig att hyra ut din båt erbjuder vi ett väl utbyggt chartersystem.   Hyr ut din båt från din egen hemmahamn eller låt oss hantera båten på någon av våra baser.   Som generalagent är vi specialister på just din Bavariabåt och har 10 års erfarenhet av uthyrning av segelbåtar. Vill du köpa charterbåt kontaktar du något av våra kontor.

Boka tid med oss!

För att kunna ge våra kunder bästa möjliga information och service bokar vi tider för visningar av våra båtar. Kontakta något av våra kontor för att bestämma tid för visning, diskutera utrustning och prata båt!

Produkter och tjänster
  • Försäljning motorbåtar
  • Försäljning segelbåtar
  • Förmedlar begagnat

Marcus Lindquist
Säljare
Carl Lindquist
Carl Lindquist
Säljare

Plats


Annonser

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.