AMT 160 R

Styrpulpet

Data

  • Tillverkare AMT
  • Modell 160 R
  • Båttyp Styrpulpet
  • Längd (m) 4,72
  • Bredd (m) 2,05
  • Vikt (kg) 450
  • Rek motor (hk) 40 - 60

Om AMT 160 R

AMT:s R-serie har länge hyllats i båtpressen. Goda köregenskaper, hög kvalitet, välutformade förarplatser och torr, stabil gång är typ-iska egenskaper för AMTs styrpulpetbåtar. Alla utgör de ett smidigt och säkert val för ett härligt liv på sjön.

AMT 160R är en otroligt rymlig och stabil sidopulpetbåt i 4,70 metersklassen. Båten har många moderna finesser och bekvämligheter som du normalt sett hittar på större båtar. Boxar för förtöjningslinor i både för och akter, integrerad självläns, grå durk, förvaringsutrymmen (integrerade Abloylås som tillval), kapellgarage samt plats för kartplotter är alla egenskaper som uppskattas.

Som övriga AMT-båtar har även AMT 160R ett kompetent skrov med djup V-botten som gör gången mjuk och torr, den har klassens största durkyta och är lätt att lasta i och ur. AMT 160R kännetecknas av sin standardutrustning, den osänkbara ”alltid i hamn” konstruktionen och det unika självlänsningssystemet. Utöver standardutrustningen finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT 160R mer personlig.

Rekommenderat paketpris inklusive motor och moms, från 189 900:- 

För mer information se länk till höger.


Mer information


Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Passande tillbehör


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()


Passande tillbehör

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.