CAPELLI Tempest 38

Data

  • Tillverkare: CAPELLI
  • Modell: Tempest 38
  • Båttyp: Ribbåt
  • Årsmodeller: 2019
  • Längd (m):11,97
  • Bredd (m):3,54
  • Vikt (kg):3400
  • Max personer (st):18
  • Rek motor(hk): 700

Om CAPELLI Tempest 38

Capelli har återigen skapat en fantastiskt fin RIB, med rena och moderna linjer. Målet har varit att skapa en båt med elegans, komfort och innovation. Båten har en härlig stor sittbrunn och solbädd samt en rymlig ruff.
TEMPEST SWE – EN HELT NY SERIE RIB-BÅTAR FÖR ETT ENKELT BÅTLIV
UNIK DESIGN
Det första som slår en är den unika designen och färgsättningen som harmonierar med våra Suzukimotorer. Tuberna i Arctic Grey Perlage avslutas akteröver i Black Carbon. Det ger tillsammans med röd dekor riktigt snygga båtar. Matchande dynor i silver/antracitgrått ger en ljus och fräsch helhet som ändå är lätt att hålla ren.
SMARTA LÖSNINGAR
Samtliga Tempest SWE har en plattform i stäven för enklare ombord- och ilandstigning samt knapar både i fören och i aktern för enkel tilläggning. Vidare levereras alla båtar med targabåge i rostfritt (vattenskidbåge på 570). Det är rymliga RIB-båtar som har plats för umgänge när man förtöjt för dagen. Ett bord med sittplatser är en självklarhet liksom gott om plats för sol och bad. Det finns också rejäla stuvutrymmen för dynor och packning.
BRA MATERIALVAL
Flexiteek är standard, vilket lyfter båtens utseende och gör däcket skönt att gå på med bara fötter. Alla RIB-båtar från Capelli har tuber i Hypalon som är mer beständigt mot mekanisk nötning och inverkan från väder och vind än andra förekommande material.
Standardutrustning Tempest 38: Handtag på tuber, Komplett dynpaket däck, Komplett dynpaket kabin, Dinett konverterbar till soffa/dubbelsäng, Extern dusch, Kyllåda 65 l, Bord i akter, Pre riggning Suzuki, Glasfiber: Off White, Färg på tuber: Antracit (mörkt grå)/Black carbon/red line*, Styrpulpet med integrerad kokplatta och diskbänk, Radio/Stereo med 4st högtalare, T-top, Vattentank 140 l, Separat toalett med WC, tvättfat, Septiktank, Seastar hydraulstyrning med power assist, Länspump, Överdrag till pulpet och bänk, Bränsletank 650 l, Landström 220V och Flexiteek durk
*Går även att beställa i färgen Arctic grey (Ljust grå)/Black carbon/Red line

Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor
Normalt skick
Under normalt skick, kan kräva reparation
Ej körbart skick

Ägarnas kommentarer

Ägarnas egna bilder