AXOPAR 37 T-Top

Hyttbåt

Data

  • Tillverkare AXOPAR
  • Modell 37 T-Top
  • Båttyp Hyttbåt
  • Årsmodeller 2016 - 2019
  • Längd (m) 11,20
  • Bredd (m) 3,30
  • Vikt (kg) 3590
  • Max personer (st) 10
  • Kojplatser (st) 4
  • Rek motor (hk) 350 - 700

Om AXOPAR 37 T-Top

Axopar har sedan starten handlat om en banbrytande komponent. Det oslagbara skovet som gör att samtliga modeller, oavsett storlek, klarar av det föränderliga klimatet som vi i norden lever med. Året runt.

Axopar 37 är den största av våra modeller vilket främst innebär att hela kompisgänget, eller stora delar av släkten, kan följa med ut på sjön. Men det betyder även att det finns få vågor på Östersjön som kan sätta stopp för Axopar 37 när den får upp farten från två laddade 300 hk Mercury-motorer.

Solskydd och dubbelkoj

Med Axopar 37 T-Top har vi förstärkt frihetskänslan genom att ersätta hytten, som finns på Axopar 37 Cabin och Axopar 37 AC, med ett väl tilltaget walk around-däck som gör det möjligt för tio passagerare att röra sig fritt. Utan att trängas. Under kapellet får sju vuxna personer plats. Tre stycken vid förarstolarna medan fyra personer sitter bra i den breda aktersoffan.

Precis som Axopar 37 Cabin är Axopar 37 T-Top utrustad med en dubbelkoj i ruffen under fördäck. Förutom den rymliga sovplatsen finns här dessutom generösa förvaringsmöjligheter, elektrisk toalett och en bekväm fåtölj. Kojen når du genom luckan under instrumentpanelen – där förarplatsen är i mitten.

Hos Axopar 37 T-Top har man precis som hos Axopar Sun-Top fokuserat på den rymliga sittytan bakom förarplatsen. Den breda aktersoffan rymmer fyra personer och tillsammans med förarstolarna som enkelt roteras, sitter sju personer samlade runt det stora bordet för en härlig måltid i friska luften. Soffan kan även förvandlas till en solbrits under härliga högsommardagar. Under däck finner du även en stor förvaringslucka.

Med Axopar 37 T-Top vid bryggan kan du bjuda med dina nära och kära ut i skärgården under soliga högsommardagar. Och om mörkret skulle överraska finns det alla möjligheter att övernatta för att sedan fortsätta dagen efter.Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Hitta en återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Passande tillbehör

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.