AXOPAR 37 Sun-Top

Walkaround

Data

  • Tillverkare AXOPAR
  • Modell 37 Sun-Top
  • Båttyp Walkaround
  • Årsmodeller 2016
  • Längd (m) 11,20
  • Bredd (m) 3,30
  • Vikt (kg) 3590
  • Max personer (st) 10
  • Kojplatser (st) 4
  • Rek motor (hk) 350 - 700

Om AXOPAR 37 Sun-Top

Axopar har sedan starten handlat om en banbrytande komponent. Det oslagbara skovet – som gör att samtliga modeller, oavsett storlek, klarar av det föränderliga klimatet som vi i norden lever med. Året runt.

Genom Axopar 37 Sun-Top har vi lyckats förstärka frihetskänslan ytterligare genom att ersätta hytten, som finns på 37 Cabin och 37 AC, med ett väl tilltaget walk around-däck som gör det möjligt för tio passagerare att röra sig fritt. Utan att trängas. Under taket får sju vuxna personer plats. Tre stycken vid förarstolarna medan fyra personer sitter bekvämt i den breda aktersoffan.

Fördelarna med fördäcket

Hos Axopar 37 Sun-Top har vi precis som hos Axopar T-Top fokuserat på den rymliga sittytan bakom förarplatsen. Den breda aktersoffan rymmer fyra personer och tillsammans med förarstolarna som enkelt roteras, sitter sju personer samlade runt det stora bordet för en härlig måltid i friska luften.

Precis som Axopar 37 AC är Axopar Sun-Top utrustad med en dubbelkoj både i ruffen under fördäck, samt under akterdäck. Ovanför de två kojerna finns en respektive solbrits, som du kan njuta av under härliga högsommardagar. Kojen i fördäck når du genom luckan under instrumentpanelen – där förarplatsen är i mitten.

Sovplatsen under akterdäck når du antingen genom att fälla upp mittendelen av aktersoffan eller gå ut på akterdäck där du når dubbelkojen via ruffluckan.

Med Axopar 37 Sun-Top kan du bjuda med dina nära och kära på en tur i skärgården. Och om mörkret skulle överraska finns det alla möjligheter att övernatta för att sedan fortsätta dagen efter. Något som gör Axopar 37 Sun-Top till den ultimata sommarbåten!Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Hitta en återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Passande tillbehör

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.