AXOPAR 37 Cabin

Hyttbåt

Data

  • Tillverkare AXOPAR
  • Modell 37 Cabin
  • Båttyp Hyttbåt
  • Årsmodeller 2016 - 2019
  • Längd (m) 11,20
  • Bredd (m) 3,30
  • Vikt (kg) 3770
  • Max personer (st) 10
  • Kojplatser (st) 2
  • Rek motor (hk) 350 - 700

Om AXOPAR 37 Cabin

Axopar har sedan starten handlat om en viktig banbrytande komponent. Det oslagbara skovet – som gör att samtliga modeller, oavsett storlek, klarar av det föränderliga klimatet som vi i norden lever med. Året runt.

I Axopar 37 Cabin har vi lyckats kombinera modernt utseende med en hytt som inte bara har plats för sju personer. Utan som främst tillåter dig att sjösätta din båt tidigt varje vår, samt ta upp den senare varje höst. Om du inte väljer att ligga ute året om, det vill säga.

Hyllad hytt

Hytten är mindre än på andra båtar i samma segment till fördel för större ytor på däck. Men trots sin storlek kan hytten ta en mängd olika skepnader. Här finns plats för sju vuxna personer fördelat på två stolar och en bred L-soffa med generös förvaring under aktersoffan. Taket i hytten är dessutom tillverkat av en canvasduk vilket gör att du med ett ryck går från en sluten hyttmiljö till ett öppet tak där solen skiner in. Denna detalj innebär att du alltid sitter skyddad mot kastvindar samtidigt som du när som helst kan få uppleva känslan som en day cruiser erbjuder.

Vänder du på stolarna vid styrkonsolen förvandlar du snabbt hytten till en matsal där hela familjen kan äta en gemensam lunch som tillagats i köket som du finner i ruffen.

I ruffen finns förutom det välutrustade köket allt från en stor dubbelsäng, soffa och ett fast skåp till en toalett med elektrisk spolning och en septiktank om 70 l.

På fördäck finns en stor social yta där fem personer kan sitta på solbritsen och i stäven hittar du en generös ankarbox där du även kan förvara fendrar.

Allt sammantaget innebär att oavsett om du ska njuta av en lugn dag på sjön, fiska eller pendla mellan sommarhuset ute i skärgården och fastlandet är Axopar 37 Cabin båten för dig och dina närmaste. Året om.Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Hitta en återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Passande tillbehör

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.