AXOPAR 28 Open

Data

  • Tillverkare: AXOPAR
  • Modell: 28 Open
  • Båttyp: Walkaround
  • Årsmodeller: 2014 - 2017
  • Längd (m):8,75
  • Bredd (m):2,95
  • Vikt (kg):1770
  • Max personer (st):8
  • Rek motor(hk): 150 - 350

Om AXOPAR 28 Open

Axopar 28 Open är daycruisern som har lika mycket attityd som den är sjösäker och praktisk. Det är en solklar sommarbåt som bjuder in till allt från fiske, sol och bad till olika vattensporter.

Eller varför inte köra ut i skärgården för att umgås med familj eller vänner? Det är något som har blivit mycket enklare tack vare Mercury Verado-motorn som med ett tyst och behagligt motorljud gör att du äntligen kan prata med dina passagerare samtidigt som du glider runt i skärgården.

På akterdäcket har du även en öppen yta med två luckor som leder till ett stort lastutrymme där allt från hopfällbara stolar och bord till vattensportutrustning får plats. Dessutom har akterdäck en badplattform med teleskopbadstege och separat fenderförvaring. Det enda som saknas är dina nära och kära!

Förstärker frihetskänslan 

Med Axopar 28 Open har vi förstärkt frihetskänslan genom att ersätta hytten, som finns på 28 Cabin och 28 AC, med ett väl tilltaget walk around-däck som gör det möjligt för åtta passagerare att röra sig fritt. Utan att trängas. Under kapellet får fem vuxna personer plats. Två stycken vid förarstolarna medan tre personer sitter bra i den breda aktersoffan. Och för att kompensera hytten finns det även ett helkapell som gör att du kan använda Axopar 28 Open långt in på hösten.

Fördelarna med fördäcket

På fördäck finns en stor social yta där fem personer kan sitta i soffan och äta en gemensam frukost eller lunch som tillagats i det enkla köket, placerat under förarstolarna. Soffan kan även förvandlas till en solbrits under härliga högsommardagar.

I stäven hittar du en generös ankarbox där du även kan förvara fendrar. Och på fördäck finner du också ingången till den fullt utrustade toaletten– om du inte väljer att använda utrymmet som en stor stuv förstås.

Allt sammantaget innebär att oavsett om du ska njuta av en lugn dag på sjön, fiska eller pendla mellan sommarhuset ute i skärgården och fastlandet är Axopar 28 Open båten för dig.

Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor
Normalt skick
Under normalt skick, kan kräva reparation
Ej körbart skick

Ägarnas kommentarer

Ägarnas egna bilder

Mer information

Läs mer här