AXOPAR 28 Aft Cabin

Kabinbåt

Data

  • Tillverkare AXOPAR
  • Modell 28 Aft Cabin
  • Båttyp Kabinbåt
  • Årsmodeller 2014 - 2017
  • Längd (m) 8,75
  • Bredd (m) 2,95
  • Vikt (kg) 1940
  • Max personer (st) 8
  • Kojplatser (st) 4
  • Rek motor (hk) 150 - 350

Om AXOPAR 28 Aft Cabin

Axopar 28 AC är båten som passar till alla typer av väder, oavsett om det är vår, sommar eller höst. Med Axopar 28 AC kan du därmed åka ut i skärgården utan att behöva överraskas av hård sjögång eller dåligt väder.

Hyllad hytt

Hytten är mindre än på andra båtar i samma segment till fördel för större ytor på däck. Men trots sin storlek kan hytten ta en mängd olika skepnader. Här finns plats för fem vuxna personer fördelat på två stolar och en bred tresitsig aktersoffa. Vänder du på stolarna, och fäller upp bordet, förvandlar du snabbt hytten till en matsal där hela familjen kan äta en gemensam lunch som tillagats i det enkla köket som är placerat under förarstolen. Genom att fälla ner aktersoffan, och vända stolarna bakåt, kan du dessutom förvandla matsalen till en dubbelkoj där natten kan spenderas. Sammanlagt innebär det att totalt fyra personer kan sova ombord eftersom det finns ytterligare en dubbelkoj i ruffen som du når genom att fälla upp aktersoffan – eller gå ut på akterdäck där du når kojen via ruffluckan.

Taket i hytten är tillverkat av en canvasduk vilket gör att du med ett ryck går från en sluten hyttmiljö till ett öppet tak där solen skiner in.  Denna detalj innebär att du alltid sitter skyddad samtidigt som du när som helst kan smaka på daycruiser-känslan.

Fördelarna med fördäcket

På fördäck finns en stor social yta där fem personer kan sitta i soffan som sträcker sig längsmed babord sida. Denna soffa kan snabbt förvandlas till en solbrits under härliga högsommardagar. I stäven hittar du en generös ankarbox där du även kan förvara fendrar. På fördäck finner du även ingången till den fullt utrustade toaletten– om du inte väljer att använda utrymmet som en stor stuv förstås.

Allt sammantaget innebär att oavsett om du ska njuta av en lugn dag på sjön, fiska eller pendla mellan sommarhuset ute i skärgården och fastlandet är Axopar 28 AC båten för dig och dina närmaste.Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Hitta en återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Passande tillbehör

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.