Sea Ray 515 Sundancer -2006. Superfin båt med all utrustning

2 995 000:- 17 864:-/månad

 • Stockholm
 • Daycruiser
 • Mercruiser Cummins QSC 540, 2006
 • Begagnad
 • Glasfiber
 • Modellår: 2006
 • 15,65 m x 4,47 m
 • 12700 kg
 • Motortyp: Inombordare

Om båten

Visas på land på land på Ekerö efter ök. Välkommen på visning eller ring 08-57145120 för mer information.

Se video showcase: https://www.youtube.com/watch?v=WjQpn7Cdeo4&t=24s 

Se video med drönarbilder: https://www.youtube.com/channel/UCtQ94UONtYepmHPAvYTZ1oQ 

Sea Ray 515 Sundancer -2006. 2st Cumminsdieslar QSC 540 på totalt 1080 hk. 

Sötvattenkylda motorer. Axeldrift. CA 700 gångtimmar sedan ny. Såld ny i Finland med en ägare och sen ägare i Sverige.  Fartygsregistrerad och pantbrev finns som kan användas om så önskas.  

Här kommer ett axplock av utrustningen på båten: 4 st AC med värme och kyla. 1 st masterbedroom toalett med separat dusch. Gästkabin med toalett och dusch. Kylskåp. Lådfrys från -2017 Fisher Paykel Diskmaskin från -2016. Microvågsugn-2017. 3 st fläktsystem för kylning av kyl och frys. Keramisk spishäll med 2 plattor. Varm och kallt vatten. Tvättmaskin. Helt ny watermaker-Spectra som aldrig är använd och garantin gäller from första dagen den används. Elverk. Dubbla landströmsanläggningar på 16 A st med 100 A laddare. Elektriskt ankarspel i fören och infällt ankarspel under den fällbara badbryggan. Autopilot med fjärrkontroll. AIS.  Peke med infällbar stege. Centraldamsugare+handhållen Bosch damsugare. Hydralisk höj och sänkbar (High/Low) badplattform som kan kan lyfta ex. en seadoo spark eller liknande vattenskoter.

2 st dieselvärmare webasto och Eberspächer med uppringare från telefon för start. Defrostersystem för värme på rutor . Bogpropeller på 24 V. Nyare navigation från 2015 och 2018 Raymarine inkl radar. True heading kompass med 46 cm nogrannhet. Vindmätare. FLIR värmekamera. Ekolod. VHF-Raymarine -2018. 2 st bryggstrålkastare, samt elektriskt sökarljus. 4 st walkietalkies med headset. 1 st multiinformations instrument där all fartygsdata kan läggas in såsom oljetryck, varvtal, tankinformation och temperaturer mm. 1 st Simrad navigation med uppdaterad Vesselview och framåtseende ekolod. Akterkapell i svart med soltak och insynsskydd med belysning med utbytbara kapelldelar till myggnät. Insynsskyd till framruta och sidorutor.

Ny trafo för ubyggd 12 volts utrustning. 5 st batteripaket med lithiumbatteri system för instrument, start och driftbatterier. Nya förbruknings batterier har 245 AH Yacht router II med gästinloggning och utomhusantenn. Livräddningsflotte för 12 personer kontrollerad -2016. Räddningstege som kan flyttas från styrbord till babord när du ligger vid kaj. Nytt surroundsystem salong med subwoofer. Ny dubbelsäng -2018 som är måttanpassad i hög kvalitet. Extra bord och stolar finns. Säkerhetsskåp, kodkskåp till nycklar, belysning under badbryggan, 

Nu finns möjlighet att köpa en riktig fin båt där inget saknas och där mycket uppdaterats av nuvarande ägare som har haft båten sen -2014. Båten har nästintill ej körts de sista 2 åren pga hälsoskäl. Varmförvarad inomhus. Här har du en sittbrunn där ni sitter och åker kungligt med 12 sittplatser i sittbrunnen. Stor och härliga fåtöljer samt stor soffa och stort bord. Omklädda soldynor -2019. Här har du ett extra kylskåp samt färskvatten och gott om stuvutrymmen. Eldrivna solgardiner till framrutorna.  Sittbrunnen har äkta teak. På den hydraliskt fällbara badbryggan finns gott om plats att ställa upp stolar och bord för att sitta i solnedgången och ta något att dricka.

Förarmiljön är lätt överskådlig och här sköter du alla körfunktioner. Båten har en stor hardtop med 4 st takluckor. 1 trappa ner så finner du ett kök som i många fall är bättre än hemma med gott om förvaring och arbetsytor. Infälld microvågsugn, kyl och frys och diskmaskin. Riktig köksfläkt på 220 volt från Electrolux.  Stor sittgrupp i skinn med bord som du kan höja upp och ner. Extra pallar finns som placeras under bordet när dom ej används. 39 tums tv från -2017 finns här. För över hittar du masterkabin med gott om plats och måttanpassad kvalitetsmadrass, gott om förvaring i garderob och skåp. Separat toalettrum och duschutrymme.  Gästhytten hittar du akter över med 2 st enkelsängar med fönster i rummet, förvaring TV 17 tum mm.Här har du även en toalett med dusch. 

Nere i kabinen så är det äkta teakgolv och stenskivor i köket. I övriga utrymmen är det skyddsmattor. På fördäck finns även en stor soldyna. Peke med stävsteg. Komplett förtöjningsutrustning med 8 fendrar samt så är fenderytorna folierade med helikopterfolie för att inte ge gnidskador.  Massor av  tampar, drivankare. Speciella bojtampar med metallförlängning för att nå bojarna. 

Marschfart på 22-24 knop och toppfart runt 29 knop. 

Givetvis finns det sedan en massa övrig utrustning som ej är nämd här. 

Vi hjälper dig att förverkliga dina båtdrömmar genom förmånlig finansiering och försäkring till marknadens bästa villkor.

Med reservation för felskrivning i annonsen.


Användning

 • Passagerare 12
 • Sovplatser 6+2
 • Kylskåp Kyl & frys
 • WC Vattentoalett
 • Dusch Ute & inne

Motorfakta

 • Motor Mercruiser Cummins QSC 540
 • Årsmodell, motor 2006
 • Motortyp Inombordare
 • Effekt (hk) 1080
 • Drivmedel Diesel
 • Kylning Sötvatten
 • Gångtimmar 700

Försäkring

Vi hjälper dig gärna att försäkra båten hos:


Finansiering

Vi hjälper dig gärna att finansiera båten.

 • 2 995 000:-Kontantpris
 • 17 864:-/månad*Månadskostnad

* Månadskostnaden beräknad på 240 mån, 20% kontant och 6.5% ränta.

Partnerbank

Genom oss kan du finansiera båten hos:

Plats

en karta över Sverige och grannländer


Fler annonser från STOCKHOLM MARIN

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.