Om SökBåt.se

 

Välkommen till nya SökBåt.se!

SökBåt.se är nu både en annonssajt och en båtdatabas från Sweboat, Båtbranschens Riksförbund. Här visas annonser på nya och begagnade båtar, motorer, tillbehör samt olika tjänster från företag i båtbranschen. Här finns även Sveriges största båtdatabas med fakta, bilder och prisstatistik på nära 9 000 båtmodeller.

Alla företag som annonserar på SökBåt.se är medlemmar i Sweboat – Båtbranschen Riksförbund. Det betyder att de följer ett antal kriterier för att du som konsument ska ha ett tryggt båtägande. Läs mer här.

En av Sweboats främsta uppgifter är att främja båtlivet. Vi vill att fler upplever lyckan med att vara på sjön och att dem som redan är där har ett roligt och tryggt båtliv.

Att vi skapat nya SökBåt.se är en del i denna strävan. Vår förhoppning är att det ska bli lättare att hitta rätt produkter och kunna få hjälp med rätt tjänster. Framförallt vill vi visa på vikten av att köpa dessa produkter och tjänster hos rätt företag. Det är alltid tryggare att handla med ett företag än privatperson och det skall vara ännu tryggare hos ett företag som är medlem i Sweboat.

Jag hoppas ni hittar mycket som kan väcka nyfikenhet och inspiration. Har ni idéer på hur SökBåt.se kan bli ännu bättre uppskattar vi om ni hör av er.

Med vänliga hälsningar
Mats Eriksson
VD Sweboat – Båtbranschen Riksförbund

Kontaktuppgifter:
SökBåt.se
Sweboat – Båtbranschens Riksförbund
Box 92065
120 07 Stockholm
Tel: 08-449 55 90
E-post allmänna frågor: info@sweboat.se
E-post tekniska frågor: richard@junestrand.com

SökBåt.se och dess annonsörer friskriver sig från ansvar vad gäller eventuella felaktigheter i data- eller prisuppgifter.