Nylunds Boathouse

Nylunds Boathouse Nylunds Boathouse Nylunds Boathouse Nylunds Boathouse Nylunds Boathouse Nylunds Boathouse Nylunds Boathouse

Om Nylunds Boathouse

OM NYLUNDS BOATHOUSE

Nylunds Boathouse Ab är ett familjeföretag, som verkar inom båtbranschen. Bolaget grundades år 2016 och har sin huvudsakliga verksamhetspunkt i Skuru hamn, Raseborg (Finland). Från och med juni 2019 har företaget även en försäljningspunkt i Saltsjö Pir, Stockholm (Sverige). I Skuru Hamn erbjuds alla tjänster inom båtbranschen för den krävande båtägaren. Här hittar du service och förvaring för både motor- och segelbåtar samt motorbåtsförsäljning och -förmedling. I Stockholm ligger fokuset på motorbåtsförsäljning och -förmedling.

Nylunds Boathouse Ab är även den ända officiella återförsäljaren av det finska båtmärket Nord Star i både Finland, Sverige och Danmark.
Även om bolaget är relativt ungt så har företagets väl utvalda medarbetare över 30 års erfarenhet från båtbranschen.

För oss är det väldigt viktigt att erbjuda proffsig personlig kundservice på både finska, svenska, engelska, och nu för tiden även på ryska och estniska. Vi gör hela tiden vårt bästa för att vår service och våra produkter, ska hålla den höga standard våra kunder förutsätter.

Produkter och tjänster

  • Försäljning motorbåtar
  • Försäljning begagnat
  • Förmedlar begagnat
Läs mer om oss på www.nylundsboathouse.com/sv/

Film

Karta

Företagsfakta

Kontakta oss

Säljare: Mikael Huldin

Telefon: 070-3097877

E-post: mikael@nylundsboathouse.com

+ Bli kontaktad av säljaren

På vilket sätt föredrar du att vi kontaktar dig?

e-post telefon

Skicka

Annonser