GENUINE MARINE

GENUINE MARINE

Om GENUINE MARINE

Nyförsäljning
Genuine Marine är återförsäljare av genuina båtmärken: Faster - snygg, behändig och slitstark aluminiumbåt av högsta kvalitet som används inom Finska Polisen. Monterey - sportig och elegant amerikansk båt med högsta standard och kvalitet. Atlantic Marine - kvalitetsbåt med fina sjöegenskaper, genomtänkta lösningar och snygg design. 
Våra båtar finns i alla utföranden från aluminiumbåt och styrpulpet till daycruiser/bowrider och hyttbåt. Auktoriserad verkstad och återförsäljare för Evinrude och Honda Marine.

Båtförmedling
Vi på Genuine Marine är erfarna inom båtförmedling, har en fantastisk försäljningsbrygga i välbesökta Gustavsbergs hamn, och är ett tryggt val för både köpare och säljare. Vi tar hand om hela affären från annonsering och bearbetning av våra kundregister till testkörning och att pengarna finns på banken. Köparen erbjuds hjälp med finansiering, båtplats, service och vinterförvaring. En given trygghet att kunna återkomma till försäljaren, oavsett tjänst. Genom proaktivt arbete och erfarnehet förmedlar vi er båt till rätt pris på snabbast och smidigast sätt. Genuine Marine är medlem i SweBoat - Båtbranschens riksförbund. Vi står för kunskap, kvalitet och köptrygghet. Detta är en extra trygghet för köparen.

Mobil service
Genuine Marine utför båt- och motorservice inom Stockholm och är baserade i Nacka, på Värmdö och i Sollentuna. Vi har verkstad samt servicebil som gör att vi kan komma till er. Vi använder oss enbart av material och komponenter från de bästa tillverkarna. Vi är auktoriserad verkstad för Evinrude samt Honda Marine men utför service på de flesta motorer och drev som t.ex: Volvo Penta, Yamaha, Mercruiser och Suzuki.

Fullservice efter kundens behov
Vi erbjuder sommarplats samt tillhandahåller vinterplats av er båt inom- och utomhus och kan även hjälpa till med täckning hos er. Vår personal innehar Fartygsbefäl kl 8,  besitter bred kunskap och har en hög servicekänsla. Vi tar hand om er båt under årets alla månader. Hos oss väljer ni en paketlösning där allt material och arbete är inkluderat. Inga överraskningar, för enkelhetens skull.

 

För oss på Genuine Marine är det viktigt att kunden känner sig väl bemött och upplever högsta servicenivå. För mer information vänligen besök vår hemsida.

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ GENUINE MARINE FÖR ETT ROLIGT OCH TRYGGT BÅTLIV

Produkter och tjänster

 • Vinterplatser
 • Sommarplatser
 • Serviceverkstad
 • Försäljning motorbåtar
 • Förmedlar begagnat
 • Vinterplatser inomhus
 • Försäljning begagnat
 • Försäkring
 • Finansiering
 • Reservdelsförsäljning
 • Försäljning motorer
Läs mer om oss på www.genuinemarine.se

Karta

Företagsfakta

Kontakta oss

Säljare: Stefan Thurn

Telefon: 08-716 23 32

E-post: stefan@genuinemarine.se

+ Bli kontaktad av säljaren

På vilket sätt föredrar du att vi kontaktar dig?

e-post telefon

Skicka

Säljare:

E-post: info@genuinemarine.se

+ Bli kontaktad av säljaren

På vilket sätt föredrar du att vi kontaktar dig?

e-post telefon

Skicka

Annonser